Θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και κάθε Έλληνα που βρίσκω μπροστά μου, απειλεί μέσω διαδικτύου. Στο μικροσκόπιο και σχέσεις του με εγκληματική οργάνωση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, για τον Ρομά που δημοσιοποίησε βίντεο στα social media, στο οποίο εκτοξεύει απειλές κατά αστυνομικών και Ελλήνων.

Ο άνδρας, με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου Χρήστου στη Βοιωτία, ακούγεται στο βίντεο να λέει ότι εύχεται να γίνει πόλεμος «και οι γύφτοι θα είμαστε οι πρώτοι εχθροί της Ελλάδας».

Μάλιστα, απειλεί ότι θα σκοτώσει όλους τους αστυνομικούς και κάθε Έλληνα που θα βρίσκει μπροστά του. «Εγώ θα σας τινάζω τα μυαλά στον αέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι κι επειδή ήταν Ρομά δεν τρέχει τίποτα. Εύχομαι να γίνει πόλεμος και οι γύφτοι θα είμαστε οι πρώτοι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό, τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάζω τα μυαλά στον αέρα. Δολοφόνοι».

Από την έρευνα της Αστυνομίας, έχει ήδη ταυτοποιηθεί, ενώ έχει διαπιστωθεί πως έχει σχέση με εγκληματική οργάνωση με οικογενειακές σχέσεις των μελών της, που έχει κατηγορηθεί για εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς, ναρκωτικά και όπλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LiveNews.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook