Σκουρλέτης: Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα (Βίντεο)
«Ο Κασσελάκης υιοθετεί επιχειρήματα Μητσοτάκη για να επιτεθεί στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ 2015 -2019», υποστήριξε ο Πάνος Σκουρλέτης.
Ο πρώην Γραμματέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ανέφερε αρχικά σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι ορθώς ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να τηρήσει μια ουδέτερη στάση κατά τη διάρκεια της εκλογής του νέου Πρόεδρου του κόμματος, αλλά δεν την υποστήριξε αξιόπιστα όταν επέτρεψε στη μια πλευρά να χρησιμοποιεί το όνομα του.
«Ο χώρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν έχει πλέον έκφραση», υποστήριξε ο κ. Σκουρλέτης και συμπλήρωσε πως «ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα».
Παράλληλα τόνισε ότι «ο Κασσελάκης υιοθετεί επιχειρήματα του Μητσοτάκη για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του την περίοδο 2015 – 2019».
Ερωτηθείς για το αν όσοι έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσουν στη δημιουργία ενός νέου κόμματος, απάντησε ότι αυτό που προέχει είναι να γίνουν ουσιαστικές διεργασίες για τη συγκρότηση ενός μετώπου, από όλους όσους τώρα ή και παλιότερα έχουν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η απάντηση του στο ποιος θα μπορούσε να ηγηθεί ενός τέτοιου κόμματος. «Η ονοματολογία δεν είναι της παρούσης προέχει να βρούμε το στίγμα ενός τέτοιου χώρου», σχολίασε σχετικά.
Ολες οι Ειδήσεις
- Στο νοσοκομείο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Όταν δεν σε κρατάνε τα πόδια σου”
- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή στην Κεφαλονιά που διώκεται για βιασμούς ανήλικων αθλητριών
- Κηδεία Δημήτρη Κόκοτα: “Ράγισε” καρδιές η σύζυγός του, Κατερίνα Πετράκη στον επικήδειο: «Η ψυχή που αγάπησα είναι μαζί μας»
- Προς ιστορικό ρεκόρ ο Αλέξανδρος Τσουβέλας – Sold out το Telekom Center Athens με σχεδόν 20.000 θεατές
- Τουρκικό drone μπήκε παράνομα στο FIR Αθηνών κοντά στην Αλεξανδρούπολη πέταξε μεταξύ Σαμοθράκης και Λήμνου – Αναχαιτίστηκε από ελληνικά F-16
- Κατερίνα Καινούργιου: Η κόρη της με τη γιαγιά της: «Η γυναίκα που κρατούσε κάποτε εμένα στην αγκαλιά της, κράτησε τη δισέγγονή της»
- Κομισιόν σε Γ. Αυτιά: Η Τουρκία να αποφεύγει απειλές και να σέβεται τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών – μελών
- Κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ: Με τη Ράνια Τζίμα από Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου από Παρασκευή έως Κυριακή
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook