«Τον γνώρισα και είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή που έχει φως μέσα του», είπε το μοντέλο.

Για τον Σταμάτη Γαρδέλη που νοσηλεύεται στο «Δαφνί» μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Οι δυο τους βρέθηκαν μ αζί στον Άγιο Δομίνικο, με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή τους στο «I’m a Celebrity, Get Me Out of Here».

Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις, είπε. Τον γνώρισα και είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή. Σίγουρα κάποια στιγμή, όλοι μας έχουμε πιεστεί μέσα μας. Η σκέψη από την πράξη είναι μεγάλη η απόσταση. Ο Σταμάτης είναι ένας άνθρωπος που έχει φως μέσα του, δεν πιστεύω ότι θα έφτανε σε κάτι τέτοιο. Το να πιεστούμε και να ζητήσουμε βοήθεια αυτό είναι πολύ καλό», είπε για τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Και εξομολογήθηκε: «Και εγώ παλαιότερα ήμουν σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω της κατάστασης που περνούσα, αλλά η σκέψη από την την πράξη έχει πολύ μεγάλη απόσταση», είπε για πρώτη φορά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Και κατέληξε για τον Σταμάτη Γαρδέλη: «Είναι θλιβερό αυτό που περνάει. Είχε πει σε εμένα και τον σύζυγό μου το θέμα που έχει. Πιέστηκε μέσα του και ζήτησε βοήθεια, Αυτή είναι η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαι σίγουρη θα τα καταφέρει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook