«Πουλούσα πόρτα –πόρτα ηλεκτρικές σκούπες. Έχω δουλέψει ως κηπουρός, σερβιτόρος αλλά και σε μια επιχείρηση ως παρκαδόρος», έχει πεί

Ο Ιταλός superstar του Netflix έκανε guest εμφάνιση στην ελληνική βραδιά μόδας με τα κινητά να παίρνουν «φωτιά» και την Βίκυ Καγιά να δηλώνει ενθουσιασμένη στην κάμερα του MEGA.

Με μια καλησπέρα στα ελληνικά, ένα λευκό φανελάκι, τζιν και γυαλιά ηλίου ο Μικέλε Μορόνε ξεσήκωσε το γυναικείο κοινό στη σκηνή των MadWalk.

Ο Ιταλός superstar του Netflix έκανε guest εμφάνιση στην ελληνική βραδιά μόδας με τα κινητά να παίρνουν «φωτιά» και την Βίκυ Καγιά να δηλώνει ενθουσιασμένη στην κάμερα του MEGA.

Ποιος είναι ο σούπερ σταρ του Netflix
Τις αποκαλούν οι 50 αποχρώσεις του Γκρι» της Πολωνίας. Οι «365 μέρες» είναι η ερωτικού ύφους ταινία που σάρωσε στην πλατφόρμα του Netflix και έκανε τον μέχρι τότε άσημο Μικέλε Μορόνε εκατομμυριούχο και πασίγνωστο.

«Τη νύχτα που οι “365 μέρες” έκαναν πρεμιέρα στο Netflix κοιμήθηκα με 48.000 ακολούθους στο Instagram. Όταν ξύπνησα είχα 2,1 εκατομμύρια» έχει δηλώσει ο ίδιος.

Από εκείνη την ημέρα ο Μορόνε μετατράπηκε στο απόλυτο sex symbol. Για πολλούς είναι ο πιο σέξι Ευρωπαίος άνδρας με το γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί. Κι εκείνον να αποκαλύπτει στις δεκάδες συνεντεύξεις του ποια είναι τα φετίχ του.

«Τα δόντια των ανθρώπων με ‘ανάβουν’ με κάποιον τρόπο. Πάντα με προσέλκυαν τα δόντια των ανθρώπων. Γι’ αυτό κάποτε ήθελα να γίνω οδοντίατρος».

Από κηπουρός… σούπερ σταρ στο κόκκινο χαλί
Είναι απίστευτο το τι του επιφύλασσε η μοίρα λίγο πριν παρατήσει μια για πάντα την υποκριτική.
Μέχρι τα 30 του είχε μόνο μικρά ρολάκια σε σειρές, με τον ίδιο μάλιστα να περνά μια δύσκολη φάση στη ζωή του καθώς ο γάμος από τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους έφτανε στο τέλος του.

Ο Μορόνε τα είχε σχεδόν παρατήσει. Δούλευε ως κηπουρός σε προάστιο της Ιταλίας όταν ξαφνικά το τηλέφωνο χτύπησε.

«Εκείνη την ώρα δούλευα σαν κηπουρός. Είχαν βρει φωτογραφίες μου από έναν παλιό λογαριασμό στο Facebook που είχα, κι αποφάσισαν να μου δώσουν τον ρόλο. Αλλά εγώ ήμουν απασχολημένος με την κηπουρική και μου λέει ο σκηνοθέτης «όχι δεν θέλω να κάνεις κάστιγνκ. Σου δίνω τον ρόλο» και σκέφτηκα ‘α! αυτό είναι κουλ’».
Κι έτσι κι έγινε. Υποδύεται τον Μάσιμο, έναν αρχιμαφιόζο που κρατά αιχμάλωτη μια όμορφη γυναίκα που έχει διορία 365 μέρες για να τον ερωτευτεί. Μόνο που εκτός από εκείνην τον ερωτεύτηκαν μερικές χιλιάδες ακόμη τηλεθεάτριες.

Μέχρι τότε, ο Μικέλε έπαιρνε 600 δολάρια το μήνα ως κηπουρός. Προερχόμενος από μια φτωχή οικογένεια με πατέρα οικοδόμο και μητέρα καθαρίστρια, ο 33χρονος σούπερ σταρ βγήκε από μικρός στην βιοπάλη.
«Πουλούσα πόρτα –πόρτα ηλεκτρικές σκούπες. Έχω δουλέψει ως κηπουρός, σερβιτόρος αλλά και σε μια επιχείρηση ως παρκαδόρος».

Πλέον τον κήπο στη βίλα που διαθέτει δεν τον περιποιείται ο ίδιος αφού τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτει θέλει να τον αφιερώνει στους δύο γιους του που τους μεγαλώνει –όσο μπορεί- μακριά από την τεχνολογία.

«Άρχισε να ουρλιάζει και να λέει «γιατί ρε μπαμπά. Έπρεπε να τελειώσω την πίστα». Και του λέω «είναι παιχνίδι γιατί αντιδράς έτσι;». Και μετά παρατήρησα πως ο γιος μου είχε μπει στο παιχνίδι τόσο πολύ που είπα ‘όχι δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασχοληθείς με αυτά τα σκ@@@’».

Δεν μένει σε high tech σπίτι καθώς ο ίδιος δεν ξέρει να χρησιμοποιεί ούτε ipad.

«Είμαι ο χειρότερος στα gadget. Προτιμώ να ανάβω το φως, ξέρεις να πατάω τον διακόπτη εγώ».

Είναι το ζωντανό παράδειγμα πως όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή με τον ίδιο να λέει πως η ομορφιά του ήταν τροχοπέδη στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική καθώς όπως λέει στην Ιταλία καριέρα κάνουν μόνο οι άσχημοι ηθοποιοί.

«Οι σοβαροί ηθοποιοί πρέπει να είναι άσχημοι, βρώμικοι και πρέπει να μοιάζουν με περίεργο γέρο ποιητή. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσε αυτό».

Ήταν φτωχός, φρεσκοχωρισμένος, έκανε δεκάδες δουλειές για να συντηρήσει την οικογένεια του και τα δύο γιους του, πέρασε μια φάση κατάθλιψης ενώ σκόπευε να παρατήσει την υποκριτική. Κι όμως στα 30 του, ήρθε η ευκαιρία, την άρπαξε και όπως λέει απολαμβάνει την κάθε της πτυχή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook