Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στον «Δράκο των Εξαρχείων» για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, καθώς και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Ο άνδρας που σκόρπισε τον τρόμο στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων είναι ένας 23χρονος Σύρος που κατηγορείται για 6 συνολικά επιθέσεις σε βάρος […]

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στον «Δράκο των Εξαρχείων» για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, καθώς και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Ο άνδρας που σκόρπισε τον τρόμο στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων είναι ένας 23χρονος Σύρος που κατηγορείται για 6 συνολικά επιθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών και μιάς ανήλικης τις οποίες προσπάθησε να βιάσει, αλλά χάρη στις φωνές που έβαλαν και στην επέμβαση περιοίκων γλύτωσαν από τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σεσημασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα. Είχε συλληφθεί τον Αύγουστο του 2022 για απόπειρα βιασμού 76χρονης στην πλαζ του Αλίμου. Είχε προφυλακιστεί και είχε οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών.
Μέσα σε 12 μήνες, τον περασμένο Αύγουστο αφέθηκε ελεύθερος και συνέχισε ανενόχλητος την αρρωστημένη δράση του.
Νέο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA μιας από τις επιθέσεις του «δράκου Εξαρχείων»
Το βίντεο αφορά την πισώπλατη επίθεση σε βάρος 29χρονης δικηγόρου στις 07.15 το πρωί της 20ης Νοεμβρίου που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας επί της Νικηταρά.

Οι σοκαριστικές επιθέσεις
Η πρώτη από τις 6 επιθέσεις που έχουν καταγγελθεί έγινε στις 24 Οκτωβρίου, στις 20.15 το βράδυ, στη Γλυφάδα με θύμα 18χρονη.

Ο δράστης την προσέγγισε ενώ εκείνη στεκόταν σε στάση λεωφορείου επί της Ποσειδώνος. Της έκλεισε με τα χέρια του την μύτη και το στόμα, την έριξε στο έδαφος και επιχείρησε να την βιάσει.

Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται μέσα από θάμνους να απομακρύνεται ύστερα από την επίθεση.

«Άρχισα να απομακρύνομαι και τότε με ακολούθησε. Με ακινητοποίησε. Εγώ αντιστάθηκα και τότε με έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστώ».

Στις 15 Νοεμβρίου ο δράκος χτυπά για δεύτερη φορά. Ώρα 01.00 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Παράσχου και Ασωπίου στα Εξάρχεια επιτίθεται σε 26χρονη. Η περιγραφή της στο MEGA είναι συγκλονιστική.

«Με ακολούθησε από το αμάξι. Μιλάγαμε στα Αγγλικά. Του φώναζα ότι θα πάρω την αστυνομία. Τότε βγήκε ένας κύριος από το μπαλκόνι του και του είπε «τι κάνεις εδώ;». Εγώ του είπα ότι αυτός ο άνθρωπος με ακολουθεί. Του λέει «φύγε». Αυτός δεν έφευγε και του λέει ο άνδρας «φύγε μη κατέβω κάτω και γίνει χαμός» και τότε ο άλλος, ενοχλημένος έφυγε. Πήγα στην αστυνομία και τον ταυτοποίησα χθες».

Τρίτη επίθεση του αδίστακτου 23χρονου, μία μέρα μετά, στις 16 Νοεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα σε βάρος 52χρονης παθολόγου στην οδό Στουρνάρη. Είναι το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το MEGA με τον δράστη να έχει μπει στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται το ιατρείο, να της έχει στήσει καρτέρι και λίγο αργότερα να της επιτίθεται στο ασανσέρ και να τη θωπεύει.

Στις 18 Νοεμβρίου στις 14:30 το μεσημέρι, θύμα του πέφτει ένα 13χρονο κορίτσι, που δέχτηκε επίθεση στις σκάλες γυμναστηρίου στην οδό Βαλτετσίου.

Ακολουθεί η πισώπλατη επίθεση σε 29χρονη δικηγόρο στις 07.15 το πρωί της 20ης Νοεμβρίου που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας επί της Νικηταρά. Απτόητος, 10 λεπτά μετά επιτίθεται σε 27χρονη στην οδό Ζωοδόχου πηγής.

Ο «δράκος» των Εξαρχείων συνελήφθη για επεισόδια στις 17 Νοέμβριου
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο «δράκος» συνελήφθη τα μεσάνυχτα της 17ης Νοεμβρίου στην περιοχή του Ψυρρή, μετά από καταγγελίες πολιτών που τον είδαν να σπάει τζαμαρίες και να ξηλώνει φρεάτια υπονόμων στο σταθμό του ΗΣΑΠ Μοναστηρακίου. Ωστόσο τότε έδωσε ψεύτικα στοιχεία παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook