Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στη βόρεια Ελλάδα έφερε η κακοκαιρία Bettina.

Χιονίζει στον Χορτιάτη , στα λευκά Κοζάνη και Φλώρινα. Απεγκλωβίστηκε μετά από μιάμιση ώρα λεωφορείο με 45 επιβάτες στο Καϊμακτσαλάν

Έντονη κατά διαστήματα ήταν η χιονόπτωση που ξεκίνησε το απόγευμα στην πόλη της Φλώρινας και η οποία έχει κοπάσει πλέον, σύμφωνα με το neaflorina.gr .


Αποτέλεσμα ήταν να «ντυθεί» στα λευκά για πρώτη φορά φέτος η πόλη.

Ακόμα πιο έντονη η χιονόπτωση στους ορεινούς οικισμούς, ενώ η θερμοκρασία από τους 12-13 βαθμούς που ήταν το μεσημέρι υποχώρησε στους -1 – 0 βαθμούς Κελσίου το βράδυ του Σαββάτου.


Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδη, «χιονίζει έντονα αυτή την ώρα μέσα στην πόλη της Κοζάνης και στη Φλώρινα. Σε όλο τον οδικό άξονα της περιοχής έχουμε έντονη χιονόπτωση. Μηχανήματα της Περιφέρειας ήδη πραγματοποιούν τον αποχιονισμό του εθνικού και επαρχιακού δικτύου».

Χιονοθύελλα είχαμε στο Μαυροδένδρι Κοζάνης – Δείτε βίντεο από το kozanimedia.gr

Η τροχαία πραγματοποιεί ελέγχους και σταματάει τους οδηγούς που δεν έχουν χιονολάστιχα στα οχήματα τους, ενώ όπως τονίζει ο περιφερειάρχης, «το πρόβλημα εντείνεται με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δημιουργούν ανεμοσούργια στο οδικό δίκτυο».

Σύμφωνα με το Forecast Weather προβλήματα παρουσιάζονται στον αυτοκινητόδρομο Κοζάνης – Πτολεμαΐδας καθώς αυτοκίνητα έχουν αποκλειστεί στο δρόμο.


Πυκνή είναι η χιονόπτωση και στα Γρεβενά

Λεωφορείο με 45 επιβάτες εγκλωβίστηκε μιάμιση ώρα στα χιόνια
Ένα λεωφορείο με 45 επιβάτες παρέμεινε αποκλεισμένο στα χιόνια στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, καθώς η κακοκαιρία Bettina προκάλεσε ισχυρή χιονόπτωση στην περιοχή, ωστόσο οι άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους.
Το λεωφορείο παρέμεινε αποκλεισμένο περίπου 1.30 ώρα στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν αλλά στο σημείο είναι ήδη εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Έδεσσας και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή ο απεγκλωβισμός του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook