Στοιχεία για εγκληματική οργάνωση αναζητά η ΕΛΑΣ ενώ όλο και περισσότερα δεδομένα έρχονται στο φως για το πόσο καλά οργανωμένη ήταν η επίθεση κατά των αστυνομικών από τους χούλιγκαν.

Βίντεο ντοκουμέντο από την σφοδρή επίθεση των χούλιγκαν κατά των αστυνομικών στου Ρέντη, oπου τραυματίστηκε σοβαρά o 31χρονος αστυνομικός βλέπει το φώς της δημοσιότητας.
.
Όπως φαίνεται η ομάδα των χούλιγκαν, βγήκε από το γήπεδο ,κινήθηκε οργανωμένα και με ταχύτητα κατά των αστυνομικών εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ και ναυτικές φωτοβολίδες.

«Πάμε στους μπάτσους»
Ο καθοδηγητής, σύμφωνα με τα όσα είπε ο 18χρονος συλληφθείς, «είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και απευθυνόμενος στους οπαδούς που βρίσκονταν στις κερκίδες του «Μελίνα Μερκούρη» τους είπε, «Πάμε έξω, στους μπάτσους».

Ο 18χρονος που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα τραυματίζοντας τον 31χρονο αστυνομικό, περιέγραψε βήμα – βήμα το χρονικό της επίθεσης από την αρχή μέχρι το τραγικό τέλος.

Αφού εξήλθαν από το γήπεδο , ο ίδιος άνδρας του έδωσε μία ναυτική φωτοβολίδα, προτρέποντάς τον να την ρίξει προς το μέρος των αστυνομικών, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Πάρτη αυτή εδώ, βγάλε το καπάκι που έχει από πίσω, τράβα το σχοινί και στόχευσε τους μπάτσους».

Όπως είπε στη συνέχεια «αφού πλησιάσαμε τις αστυνομικές δυνάμεις θέλησα να ρίξω μια φωτοβολίδα στον αέρα», όταν όμως την εκτόξευσε εκείνη χτύπησε στο έδαφος και τραυμάτισε τον αστυνομικό. Στην συνέχεια επέστρεψε στο γήπεδο και ανέφερε στον αδερφό του και ένα φίλο του τι είχε συμβεί.

Την επόμενη ημέρα το πρωί, φοβούμενος για τις συνέπειες τις πράξης του, άλλαξε τον αριθμό της τηλεφωνικής σύνδεσης και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος, ενώ παράλληλα διέγραψε τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο προφίλ του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Όσον αφορά στα άτομα στα οποία εκμυστηρεύτηκε, ότι τραυμάτισε με τη ναυτική φωτοβολίδα τον αστυνομικό, ο κατηγορούμενος δήλωσε πως για το συμβάν, πέραν των ατόμων με τα οποία βρισκόταν στο γήπεδο, ενημέρωσε τη σύντροφό του και τον άλλον αδερφό του, οι οποίοι και εξετάστηκαν από τις Αρχές επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook