«Όσοι πιστεύετε, κάντε τον σταυρό σας και πείτε ότι “πάλι καλά είχαμε τον Άγιο Αντώνη Σαμαρά», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στις αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η στάση στη Βουλή του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, όταν ο κ. Φάμελλος στάθηκε στα προβλήματα συνοχής της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, σχετικά με την στάση του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην τροπολογία Καιρίδη για τους μετανάστες.

«Όταν μιλάτε για το τι παραλάβατε από τον Σαμαρά, αν και οι περισσότεροι δεν πιστεύετε στην Ορθοδοξία, όσοι πιστεύετε, κάντε τον σταυρό σας και πείτε ότι “πάλι καλά είχαμε τον Άγιο Αντώνη Σαμαρά”. Τα υπόλοιπα, οι οικογένειες τα λύνουν μεταξύ τους, και εμείς είμαστε μία αγαπημένη οικογένεια, δεν είμαστε σαν εσάς. Επίσης, θέλω πραγματικά να ευχηθώ χρόνια πολλά στην Φάρλι, ήταν πολύ ωραία η εικόνα με την τούρτα Φάρλι που έκοβε ο αρχηγός σας, και την ειδική πίτα για τους σκύλους. Αυτή η εικόνα, ήταν ταιριαστή με την παρούσα εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς με τον Σαμαρά θα τα βρούμε μεταξύ μας, δεν χρειαζόμαστε εσάς. Εσείς να θυμάστε ότι αν δεν υπήρχε ο Σαμαράς, στην τσέπη σας θα είχατε μπολιβάρ αντί για ευρώ» είπε σε ανεβασμένους τόνος ο Άδωνις Γεωργιάδης προς τον Σωκράτη Φάμελλο.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook