Η μητέρα του 16χρονου και ο μεγάλος αδελφός είχαν φύγει από το σπίτι λόγω της κακοποιητικής και αυταρχικής συμπεριφοράς του 71χρονου.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας η άγρια δολοφονία του 71χρονου από τον 16χρονο γιό του ο οποίος τον μαχαίρωσε με δεκάδες μαχαιριές σε αυχένα, θώρακα, και πλάτη, μέσα στη μονοκατοικία που ζούσαν στα Καλύβια .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος είπε ότι για χρόνια ο πατέρας κακομεταχειριζόταν τόσο αυτόν όσο και τον μεγαλύτερο αδελφό του αλλά και τη μητέρα τους. Μάλιστα η μητέρα του και ο αδελφός του είχαν φύγει από το σπίτι ενώ εκείνος έμενε μέχρι να ενηλικιωθεί.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 16χρονος πατροκτόνος το θύμα φαίνεται να του επιτέθηκε να διαπληκτίστηκαν και ο καβγάς τους είχε τραγική κατάληξη.

«Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής» υποστήριξε ο νεαρός καταθέτοντας στις αρχές, ενώ σύμφωνα με τις εξετάσεις, δεν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης ή ναρκωτικών ουσιών .

Το έγκλημα στα Καλύβια έγινε χτες το βράδυ λίγο μετά τις 22:00 και ο 16χρονος τηλεφώνησε στη μητέρα του και της είπε ότι μαχαίρωσε τον πατέρα του. Εκείνη ήταν που ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν νεκρό και αιμόφυρτο τον 71χρονο , ενώ συνέλαβαν τον 16χρονο.

«Θα υπήρχαν στοιχεία ενδοοικογενειακής βίας»
«Κανείς δε γεννιέται δολοφόνος, υπάρχει μια κατάσταση (…) που δημιουργείται από το γενικότερο κλίμα και φτάνει στο αποτέλεσμα. Κανείς δεν γνωρίζει τι έχει γίνει, πιθανότατα αυτό που εικάζουμε όλοι, είναι ότι θα υπήρχαν στοιχεία ενδοοικογενειακής βίας», λέει για την υπόθεση ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης
«Οι ανήλικοι που διαπράττουν κακούργημα αντιμετωπίζονται με αναμορφωτικά και θεραπευτικά μέτρα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook