Κατερίνα Στικούδη: «Ήθελα να γίνω οδοντίατρος – Μικρή έλεγα τα κάλαντα στη γειτονιά» (video)
Σε γιορτινή διάθεση, η Κατερίνα Στικούδη, θυμήθηκε πως περνούσε τα Χριστούγεννα όταν ήταν μικρή
Μιλώντας στο «Χαμογέλα και Πάλι!», Κατερίνα Στικούδη, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, εκμυστηρεύτηκε: «Από τα παιδικά μου Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη, θυμάμαι τον μπαμπά μου να παίζει κιθάρα και τη μητέρα μου να τραγουδάει και εμένα με τον αδελφό μου να δίνουμε ρεσιτάλ ερμηνείας. Τα Χριστούγεννα ξυπνούσα από τις 7 το πρωί για να πω τα κάλαντα και γυρνούσα όταν έπεφτε ο ήλιος. Μία χρονιά με τα λεφτά που μάζεψα από τα κάλαντα είχαμε πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού μας. Μιλάμε για μεροκάματο».
Η αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είπε πως δεν είχε σκεφτεί ποτέ πως θα κάνει αυτή την δουλειά.
«Ήθελα να γίνω οδοντίατρος αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς. Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο, πρέπει να είμαστε τολμηροί και να μη φοβόμαστε. Δεν το πίστεψα όταν μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι θα κάνω συναυλία με την Κριστίνα Αγκιλέρα στη Μάλτα. Απολαύσαμε την ενέργεια του κόσμου και την τεράστια σκηνή μέσα σε όλη αυτή τη μαγεία».
Όπως είπε, είναι λάθος να θεωρούμε την ποπ μουσική εύκολη.
«Είναι πολύ δύσκολη. Σίγουρα ο κόσμος δεν περίμενε να ερμηνεύσω τα δύσκολα τραγούδια που παρουσίασα στο YFSF και στο J2US. Μου αρέσει να ιντριγκάρω τον κόσμο και να…πατάω σε πεντάγραμμα που το κοινό δεν μου το έχει και πολύ. Είναι ακόμα νωρίς για να ξέρω εάν θα είμαι στο J2US».
Αναφερόμενη στη μητρότητα, είπε πως είναι όπως όλες οι μαμάδες, θα πάει στο πάρκο με το παιδί της με μία φόρμα και τα μαλλιά κότσο.
«Δεν θα πάω ντυμένη με τα καλά μου. Υπάρχουν φίλες μου μανούλες που μου ζητούν να πάω στο πάρκο με τα ρούχα που φορώ στις εμφανίσεις μου για να με δουν. Κάθε στιγμή απαιτεί την ανάλογη ένδυση ανάλογα με την έκφραση και τη διάθεσή μου. Είμαι φυσιολογικός άνθρωπος, δεν ξυπνάω με τις τουαλέτες και διαμάντια».
Για τη συνεργασία της με τον μικρό πιανίστα, Στέλιο Κερασίδη, είπε πως είναι πολύ όμορφο να ενώνονται δύο διαφορετικοί κόσμοι.
«Είναι πένας πολύ μικρός πιανίστας ηλικιακά αλλά έχει καταφέρει να παίξει στο Ηρώδειο και να κάνεις το εξωτερικό πολύ σημαντικές εμφανίσεις. Πιστεύω πως αυτό το μουσικό μας ‘’πάντρεμα’’ έχει κάτι μαγικό».
«Είναι πολύ ωραίο να ενώσουμε τις ιδέες μας και τις δυνάμεις μας μουσικά με την Κατερίνα», είπε ο ίδιος.
Η Κατερίνα Στικούδη είπε πως το 2023 ήταν καλό για εκείνη.
«Μου φέρνουν γούρι τα μωράκια και φέτος έγιναν πολύ ωραία πράγματα. Μέσα στο 2024 ετοιμάζουμε και άλλα πράγματα με τον Στέλιο αλλά δεν θα τα αποκαλύψουμε ακόμα. Πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά και πιο μικρή τα προπονούσα στο κολυμβητήριο. Τα αγαπώ πολύ. Όταν αποκτάς δικά σου παιδιά αλλάζει η κοσμοθεωρία της ζωής σου. Η μητρότητα με έκανε να θέλω να γίνομαι κάθε μέρα πιο προσεκτική και καλύτερος άνθρωπος. Εύχομαι σε όλες τις μανούλες να είναι γερές και δυνατές».
Ολες οι Ειδήσεις
- «Αν δεν υποκύψεις δεν θα κάνεις καριέρα», έλεγε ο πασίγνωστος τραγουδιστής στον 21χρονο που τον παρενοχλούσε σεξουαλικά
- Νίκος Παππάς: Παραμένει άφαντος για να μην συλληφθεί μετά τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου στο Στρασβούργο – Ο Νίκος Γιαννόπουλος περιγράφει την επίθεση – Βίντεο
- Παραδόθηκε στην Καλαμάτα o 30χρονος που αναζητούνταν για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα
- Ένταση στην Εξεταστική: Τα επεισόδια Κωνσταντοπούλου με Λαζαρίδη και Σκέρτσο, οι βιντεοσκοπήσεις και οι αιχμές κατά συζύγων (βίντεο)
- Δημοσκοπήσεις: Από 15,1% μέχρι 16,1% το προβάδισμα της ΝΔ –Υπερ των αγροτών οι πολίτες -Αρνητική «ψήφος» σε Τσίπρα και Σαμαρά
- Γιάννης Στάνκογλου: Στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά του – Βίντεο
- Η ανάρτηση “φωτιά” από τον άνδρα που ετοιμάζεται να καταγγείλει τον πασίγνωστο τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση
- Αλεξανδρούπολη : Ανακοπή καρδιάς από ασιτία η αιτία θανάτου του τρίχρονου παιδιού, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook