Νεκροί από τροχαίο δυστύχημα δύο νέοι 18 & 17 ετών στη οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια. Το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο. Οι δύο νέοι πέθαναν ακαριαία

Ο 18χρονος Γιάννης, οδηγός του μοιραίου ΙΧ αυτοκίνητου , έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου επί της οδού Αναπαύσεως στα Βριλήσσια με κατεύθυνση προς Γέρακα.

Το αυτοκίνητο έκανε μια ανεξέλεγκτη πορεία. Προσέκρουσε αρχικά στη διαχωριστική νησίδα, στη συνέχεια σε ξύλινη κολόνα φωτισμού, σε δύο καφάο και κατέληξε σε περίφραξη επιχείρησης.

«Άκουσα έναν κραδασμό μεγάλο. Μετά από δύο λεπτά βγήκα έξω και δυστυχώς είδα το αυτοκίνητο να είναι διπλωμένο στα δύ0. Το αυτοκίνητο σχεδόν είχε κοπεί στα δύο, ουσιαστικά είχε γίνει ένα κομμάτι», περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες.

Ο θάνατος για τον 18χρονο οδηγό και τη 17χρονη συνοδηγό ήταν ακαριαίος.Δυστυχώς οι δύο νέοι ο Γιάννης και η Παναγιώτα δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού δυστυχήματος παραμένουν σε σοκ. Άνδρες της Πυροσβεστικής έκοψαν τις λαμαρίνες προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν.

«Ήρθαν 2 ασθενοφόρα δύο περιπολικά και δύο της πυροσβεστικής, κόψανε την πόρτα για να τα βγάλουνε. Τα βγάλανε και τα δύο νεκρά».

Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, όμως δυστυχώς ήταν ήδη αργά.
«Είδα που τους κατέβασαν νεκρούς κάτω και τους δύο. Τα σκέπασαν με το λευκό σεντόνι».

Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά τροχαία στο παρελθόν, με τους οδηγούς να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

Η Τροχαία βορειοανατολικής Αττικής διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Αργά το απόγευμα στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος συγκεντρώθηκαν φίλοι και συγγενείς των δύο νεαρών, που έχασαν τη ζωή τους και άφησαν λίγα λουλούδια, άναψαν κεριά και ανάρτησαν πανό στη μνήμη τους.

Ντοκουμέντο μετά τη σύγκρουση

Για τα αίτια του δυστυχήματος, οι Αρχές συλλέγουν βιντεοληπτικό υλικό, όπως το βίντεο που εξασφάλισε το MEGA, λεπτά μετά τη φονική σύγκρουση, και στο οποίο αποτυπώνεται η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του 18χρονου και της 17χρονης, αλλά και πριν από αυτήν, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο οδηγός έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και αν στο δυστύχημα ενεπλάκη και έτερο ΙΧ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook