Η σορός του Βασίλη Καρρά θα παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι αργά το βράδυ καθώς αναμένονται περί τα 35 τουριστικά λεωφορεία με θαυμαστές του λαϊκού καλλιτέχνη. Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη ξέσπασαν σε κλάματα.

«Σήκω να μας τραγουδήσεις Βασίλη, είσαι παντού», έλεγε ο κόσμος με δάκρυα στα μάτια.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, η οποία ξεκίνησε στις 12:35.

Όταν έφτασε η σορός, θαυμαστές και απλοί πολίτες, που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Με δάκρυα στα μάτια, λευκά λουλούδια στα χέρια και τους στίχους των τραγουδιών του στα χείλη, χιλιάδες κόσμου αποχαιρετούν τον Βασίλη Καρρά στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όπου από τις 10 το πρωί η σορός του έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Η οικογένεια του λαϊκού τραγουδιστή έφτασε αγκαλιασμένη στον Ιερό Ναό, με τη σύζυγό του, την κόρη του και τον αδερφό του, τραγικές φιγούρες, να δίνουν κουράγιο ο ένας στον άλλο.

Η σορός του Βασίλη Καρρά αναμένεται να παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι αργά το βράδυ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στη Θεσσαλονίκη αναμένονται περί τα 35 τουριστικά λεωφορεία με θαυμαστές του λαϊκού καλλιτέχνη όπως και άτομα που θα αφιχθούν με τον σιδηρόδρομο, αλλά και ιδιωτικά αυτοκίνητα για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Από την Κρήτη και τη Γερμανία για το αντίο στον Καρρά
Θαυμαστές του Καρρά από κάθε γωνιά του κόσμου ήρθαν σήμερα στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Όπως γράφει το thestival.gr ο κ. Αντρέας ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία έχοντας συντροφιά τον Βασίλη Καρρά. Δεν θα μπορούσε να μη ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να πει ένα αντίο στον αγαπημένο του λαϊκό τραγουδιστή.

Ένας άλλος θαυμαστής του Καρρά, από την Κρήτη, βρέθηκε τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη και δεν έχασε την ευκαιρία να πει το δικό του αντίο στον άρχοντα της λαϊκής μουσικής σκηνής.

Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας οι συγκεντρωμένοι τραγουδούν με συγκίνηση τα τραγούδια του και ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

«Σήκω να μας τραγουδήσεις Βασίλη, είσαι παντού», έλεγε ο κόσμος με δάκρυα στα μάτια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook