Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Το άψυχο σώμα της 41χρονης Γεωργίας βρέθηκε σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα. Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος, ο σύντροφος της 41χρονης, τη δολοφόνησε και έπειτα του ζήτησε τη βοήθειά του για να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης.

O σύντροφος της 41χρονης φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του, ενώ ο φερόμενος ως συνεργός του, ανέφερε ενώπιον των έμπειρων στελεχών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής πως βοήθησε μόνο στη μεταφορά της σορού της και δεν είχε καμία εμπλοκή στη δολοφονία της.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο σύντροφος της 41χρονης και ο φίλος του είχαν στήσει ενέδρα στην έγκυο γυναίκα.

Η 41χρονη μπήκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, γύρω στις 11, στο σπίτι του συντρόφου της. Εκεί την περίμεναν οι δύο δράστες, οι οποίοι φαίνεται πως ήταν προσυνεννοημένοι για όσα θα έκαναν στη συνέχεια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο φίλος του κατάφερε να ακινητοποιήσει την 41χρονη με μαχαίρι, ενώ ο σύντροφός της την έδεσε με χειροπέδες στα χέρια και τοποθέτησε ταινία στο στόμα της.

Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού και της κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό, με την 41χρονη να βρίσκει τραγικό θάνατο. Έπειτα, πήραν ένα ξύλινο μπαούλο, τοποθέτησαν μέσα το άψυχο σώμα της και την μετέφεραν σε δασική περιοχή.

Οι δύο δράστες γύρισαν πίσω και προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, αλλάζοντας μέχρι και το στρώμα του κρεβατιού, όπου ξεψύχησε η 41χρονη, ενώ ο σύντροφός της επί μία εβδομάδα έπαιζε θέατρο, λέγοντας πως την αναζητούσε και απευθύνοντας έκκληση για τον εντοπισμό της.

Σημειώνεται πως οι δύο δράστες μετά τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου της απέσπασαν το ποσό των 80 ευρώ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook