Συγκλονίζουν οι  νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Φίλη της 41χρονης δολοφονημένης εγκύου μίλησε συγκλονισμένη στο “Πρωινό”.

“Της είχα πει ότι δεν μου αρέσει αυτός ο άνθρωπος και είχε ψιλοπαρεξηγηθεί” είπε η φίλη της άτυχης Γεωργίας και συνέχισε αναφέροντας πως “ντρεπόταν να μας πει κάποια πράγματα, όμως υπήρχαν φορές που μας είπε ότι φοβάται και ότι είναι νευρικός, όμως λίγο μετά έλεγε “αστον ίσως είναι της στιγμής”

“Δεν αντέχω με αυτό που έμαθα, ήταν ένας γλυκός άνθρωπος που αγαπούσε πολύ το παιδί της και τώρα αυτό το παιδί έχει μείνει ορφανό” είπε η φίλη της 41χρονης.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δολοφονήθηκε με μαχαιριές στο στήθος και στο λαιμός.

Εκτός από τον σύντροφο της 41χρονης, συνελήφθη και ο φίλος του ο οποίος – όπως αποκάλυψε – βοήθησε για να εξαφανίσουν τη σορό.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος του, ο σύντροφος της 41χρονης, τη δολοφόνησε και έπειτα του ζήτησε τη βοήθειά του για να εξαφανίσουν το πτώμα της.

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφος της Γεωργίας προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook