«Δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», λέει ο δικηγόρος του 50χρφονου πατέρα που σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας του όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του επί εννέα χρόνια.

Την ίδια ώρα νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για τιν εφιάλτη που ζo;yσε η 18χroνη σήμερα κοπέλα από την ηλικία των 9 ετών στα χέρια του 33χρονου θείου της, στο Βόλο: Η σεξουαλική παρενόχληση ξεκίνησε όταν η μικρή ήταν μόλις 9 ετών ενώ οι βιασμοί έγιναν σε ηλικία από τα 12 έως τα 14 της.

Ο δικηγόρος του πατέρα κ. Βασιλικός μίλησε στον ΣΚΑΪ για τις τραγικές διαστάσεις αυτής της υπόθεσης που έχει «παγώσει» ολόκληρη τη χώρα.

Αρχικά τόνισε πως «ο εντολέας του δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται την ήρεμη ψυχική κατάσταση» ενώ αναμένεται να εξηγήσει στις Αρχές τον λόγο για τον οποίο είχε μαζί του το όπλο όταν συνάντησε τον κουνιάδο του.

Στη συνέχεια περιέγραψε την συνάντηση που είχε τόσο με τον 50χρονο όσο και με την 18χρονη κόρη του στο γραφείο του, την Δευτέρα (08/01) για να συζητήσουν πώς θα αντιμετωπίσουν νομικά το θέμα που είχε αποκαλύψει το κορίτσι στον πατέρα της, προτού ακόμα μάθει το πρόσωπο που ήταν υπεύθυνο για τον εφιάλτη της κόρης του, κάτι που έγινε την επόμενη ημέρα.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, η 18χρονη είχε στο κινητό της βίντεο από τις ασελγείς πράξεις, το οποίο όμως δεν ήθελε να δείξει, καθώς και γραπτά μηνύματα που αποδείκνυαν τα όσα έλεγε για τους εκβιασμούς που δεχόταν από τον θείο της.


Την βίαζε μέσα στο πατρικό της σπίτι – Δίπλα ήταν ο 4χρονος αδελφός
«Το παιδί ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση», δηλώνει ο κ. Βασιλικός και προσθέτει πως η σεξουαλική παρενόχληση ξεκίνησε όταν η μικρή ήταν μόλις 9 ετών ενώ οι βιασμοί έγιναν σε ηλικία από τα 12 έως τα 14 της.
Μάλιστα τόνισε ότι ο 33χρονος βίαζε το ανήλικο κορίτσι μέσα στο σπίτι της, στο οποίο είχε ελεύθερη πρόσβαση. Οι αποτρόπαιες πράξεις γίνονταν όταν οι γονείς έλειπαν στην δουλειά τους ενώ μέσα στο σπίτι, βρισκόταν την ίδια ώρα το 4χρονο – τότε – αδελφάκι της ανήλικης.

Ο κ. Βασιλικός ανέφερε επίσης, ότι το κορίτσι είχε μιλήσει στις δύο μεγαλύτερες αδελφές της για χειρονομίες και παρενοχλήσεις, χωρίς όμως να κάνει αναφορά στον βιασμό και στο πρόσωπο που τα έκανε.

Τέλος, ο κ. Βασιλικός ανέφερε ότι από το πρωί της Τρίτης (09/01) μέχρι την στιγμή της δολοφονίας, δεν είχε κάποια επαφή με τον 50χρονο και πως όταν ενημερώθηκε για το συμβάν, είπε στον πατέρα να ειδοποιήσει τις Αρχές ώστε να προλάβουν να σώσουν την ζωή του 33χρονου και του σύστησε να παραδοθεί αυτοβούλως, όπως και έγινε.
Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος έχει τρία κορίτσια και ένα αγοράκι από τον πρώτο του γάμο, ενώ η γυναίκα του πέθανε σε ατύχημα.

Η δεύτερη σύζυγος, αδερφός της οποίας ήταν το θύμα, έχει ένα παιδί από τον πρώτο της γάμο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook