Γιώργος Αγγελόπουλος: Θέλω το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας

Γονείς θα γίνουν σε λίγο καιρό ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση.
Λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».
Στην ερώτηση της Ελένης Τσολάκη για το ποια στοιχεία της Δήμητρας Βαμβακούση θα ήθελε να πάρει το παιδί τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε μια πολύ τρυφερή απάντηση γεμάτη αγάπη για τη σύζυγο του: « Θέλω το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας».
«Μπορεί να δω μεγαλώνοντας πως κάποια στοιχεία μας τα έχει πάρει ήδη. Θέλω το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας. Θα ήθελα, σε συνεργασία με τη Δήμητρα, να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να το μάθω να αγαπάει. Πρέπει να του δείξεις τον τρόπο, να το αγαπάς και να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι μια άλλη συμπεριφορά» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο εορτασμός και τα έθιμα του Δεκαπενταύγουστου στην Ελλάδα
- «Πίναμε μπύρες, κάναμε χρήση χασίς και είπαμε να βάλουμε φωτιά», η κυνική ομολογία του 19χρονου για την πυρκαγιά στην Πάτρα
- Με ήρωα τον Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στο «θρίλερ» της Κρακοβίας – Δηλώσεις Βιτόρια (βίντεο)
- Τραμπ: Ο Πούτιν δεν θα τα βάλει μαζί μου – Στη δεύτερη συνάντηση θα είναι ο Ζελένσκι και κάποιοι Ευρωπαίοι
- ΑΕΚ – Άρης Λεμεσού 3-1: Η μαγεία του Κουτέσα και η ποιότητα του Γιόβιτς της έδωσαν την πρόκριση
- Γιώργος Μαζωνάκης για τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο: «Με τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί άτομα της οικογένειας μου»
- Βόλφσμπεργκερ – ΠΑΟΚ 0-1: Τον «λύτρωσε» ο Μαντί Καμαρά με εκπληκτικό γκολ και τον έστειλε στα playoffs του Europa League (βίντεο)
- «Η κατάντια είναι να μην σέβεσαι τα πιστεύω των υπολοίπων» – Έξαλλος ο Ηλίας Βρεττός με σχόλιο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook