«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή, σε λίγο εάν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης σε δημοσιογράφο.

Τον Γιώργο Νταλάρα συνάντησαν χτες το βράδυ σε εκδήλωση οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι ερωτήσεις επικεντρώθηκαν στις πρόσφατες δηλώσεις και την κριτική που είχε ασκήσει σε τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις.

«Κάποιοι από τους Έλληνες τραγουδιστές που είναι διάσημοι και έχουν μεγάλες καριέρες είναι θεόφαλτσοι και για γέλια», είχε αναφέρει ο Γιώργος Νταλάρας πριν από μερικές μέρες, προκαλώντας αντιδράσεις.
Αυτή τη φορά όμως ο δημοφιλής τραγουδιστής επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, ξεσπώντας στις ερωτήσεις που του έκαναν.

«Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Τσιτσάνη;», ανέφερε αρχικά.
«Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Όταν έρθει η ώρα θα απντήσω με τον δικό μου τρόπο. Αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό. Νομίζω είναι λίγο ντροπή για σας. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή, σε λίγο εάν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς», είπε σε δημοσιογράφο, ενώ στη συνέχεια απάντησε τα εξής σε άλλη ρεπόρτερ:

«Ο μπαμπάς σου και ο θείος σου θα πει είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, ήθος και αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Αν σας προσβάλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε».

«Η περίοδος που περνάμε βρωμάει μπαρούτι. Αυτό που κάνετε είναι μία μορφή καταστροφής της δουλειάς σας. Θα αναγκαστείτε να πηγαίνετε στις γωνιές, να ανοίγετε τους σκουπιδοτενεκέδες των γνωστών ανθρώπων και να μαζεύετε τα σκουπίδια τους για να κάνετε θέμα», είπε μεταξύ άλλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook