«Αυτοί ετοιμάζουν απόβαση, έχουν το μεγαλύτερο αποβατικό στόλο και τι θα κάνουν; Θα ζώσουν το νησί με αυτά τα μικρά ταχύπλοα σκάφη και θα βγούνε πάνω και αν μας βρουν απροετοίμαστους θα μας σφάξουν».

Μετά το πρόσφατο παραλήρημά του για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, προκαλεί με δήλωση αυτή τη φορά για την Τουρκία.

«Αυτοί ετοιμάζουν απόβαση, έχουν το μεγαλύτερο αποβατικό στόλο και τι θα κάνουν; Θα ζώσουν το νησί με αυτά τα μικρά ταχύπλοα σκάφη και θα βγούνε πάνω και αν μας βρουν απροετοίμαστους θα μας σφάξουν, όπως σφάξαν τους Ισραηλίτες. Έτσι θα κάνουν. Έχουμε να κάνουμε με λαούς που δεν σέβονται τον άνθρωπο».

Η Χαριλάου Τρικούπη πάντως έχει πάρει αποστάσεις από τις δηλώσεις του βουλευτή για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Σημειώνεται ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η υπογεννητικότητα και το εν γένει δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, που τείνει να εξελιχθεί σε εθνική πληγή και απειλεί μακροπρόθεσμα την επιβίωση του έθνους, δεν λύνεται με τους γάμους των ομοφυλόφιλων, αλλά με γάμους νέων ετερόφυλων ζευγαριών που θα τεκνοποιούν και θέλουν στήριξη και κίνητρα για να κάνουν παιδιά, πολλά παιδιά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook