«Ο ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ είναι εδώ με δέσμη τεκμηριωμένων και κοστολογημένων προτάσεων για τη στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων, για την αναζωογόνηση της υπαίθρου....»

«Η πολιτική της κυβέρνησης είναι αυτή που έχει οδηγήσει σε απόγνωση την κοινωνία και έχει βγάλει στο δρόμο τον αγροτικό κόσμο και την εκπαιδευτική κοινότητα» τονίζει σε μήνυμά της η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο δεν ακούει την κοινωνία και τα προβλήματά της, αλλά της κουνάει το δάχτυλο με αυταρχισμό και αλαζονεία. Ενώ την ίδια ώρα, εξυπηρετεί συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα και τους μεσάζοντες που κερδοσκοπούν σε βάρος του αγροτικού κόσμου» αναφέρει και συμπληρώνει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ είναι εδώ με δέσμη τεκμηριωμένων και κοστολογημένων προτάσεων για τη στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων, για την αναζωογόνηση της υπαίθρου.

Με ολοκληρωμένο και συνεκτικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στα επικείμενα Περιφερειακά συνέδρια, αρχής γενομένης την ερχόμενη Κυριακή στη Δυτική Μακεδονία.

Με απαντήσεις στα κρίσιμα ζητήματα της Αγροτικής Παραγωγής, της Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας, της Παιδείας, της Υγείας, της Κοινωνικής Συνοχής».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook