«Η Aμάντα με έπαιρνε και μου έλεγε «τι ωραίος άντρας ο Κουδουνάρης, θα τον παντρευόμουν» , είπε η Διονυσία

Οι φιναλίστ της εκπομπής έδωσαν συνέντευξη και μίλησαν για τον αγαπημένο τους κριτή

Οι 5 φιναλίστ του «My Style Rocks» ήταν καλεσμένες στο σημερινό επεισόδιο του «Fay’s Time», λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

Οι διαγωνιζόμενες, έπειτα από αντίστοιχη ερώτηση, αποκάλυψαν τον κριτή ή τους κριτές στους οποίους έδειξαν αδυναμία και επιλέγοντας ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη, τον Δημήτρη Σκουλό και τη Σοφία Χατζηπαντελή.
«Η Αμάντα είπε τον Στέλιο Κουδουνάρη και τη Σοφία» είπε ένας από τους συνεργάτες της εκπομπής.

Η Διονυσία απάντησε με τη σειρά της: «Στα πρώτα επεισόδια δεν ήξερα αν συμπαθώ τον κύριο Κουδουνάρη. Ήμουν: “Τον συμπαθώ, δεν τον συμπαθώ;”. Δεν ήξερα αν τον συμπαθώ ή όχι. Δεν ήξερα το συναίσθημα, λίγο μου έσπαγε τα νεύρα με τις κριτικες του, μετά τον αγαπούσα. Εν τέλει τον λατρεύω, είναι ο καλύτερος. Καταρχάς όταν μου έστελναν αρνητικά μηνύματα για τον κύριο Κουδουνάρη μου έσπαγαν τα νεύρα που δεν μπορούσα να απαντήσω και να πω “μα τι λένε, δεν είναι αυτό που λέει ή αυτό που δείχνει!”. Καταρχάς λατρεύει τις γυναίκες να το πω αυτό, τις λατρεύεις. Και η κυρία Χατζηπαντελή. Είναι φοβερό παιδί, πολύ ευαίσθητη, έκλαιγε μαζί μας, ερχόταν πίσω, πώς είμαστε. Είναι αυτό που δείχνει, είναι καλό παιδί».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εμένα κάθε βράδυ μετά το γύρισμα με έπαιρνε και μου έλεγε: “Τι ωραίος άντρας! Αυτόν θα τον παντρευόμουνα!”. Και της έλεγα “Αμάντα κλείσε το τηλέφωνο, τον ακούω όλη μέρα, δεν μπορώ να ακούω και στο τηλέφωνο».

Η Αμάντα γέλασε και έπειτα σχολίασε: «Παιδιά όμως να πούμε και για τον κύριο Σκουλό έτσι; Υπέροχος».
Η Μορτασία από την πλευρά της ανέφερε ότι και εκείνη είχε αδυναμία στον Στέλιο Κουδουνάρη και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Νομίζω ότι ήρθε και η ώρα του κυρίου Σκουλού. Εγώ τον συμπαθούσα πάρα πολύ και την κυρία Χατζηπαντελή, βέβαια, η οποία ήταν εξαιρετική, ήταν και ειδήμων» είπε η Μιμή.

Τέλος, για το αν θεωρούν ότι υπάρχει κάποια κοπέλα που θα μπορούσε να έχει μια θέση στον τελικό, τα κορίτσια απάντησαν την Ελεάνα και τη Χριστιάννα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook