Ο Ανζούν Ιλιτζαλί έβαλε τις φωνές σε παίκτρια του Τουρκικού Survivor για σωματική επίθεση σε συμπαίκτριά της.

Τι επιδιώκεις; Τσακωμό; χάος; τι θέλεις φωνάζει έξαλλος ο Ανζούν Ιλιτζαλί που παρουσιάζει το τουρκικό Survivor σε παίκτρια που έσπρωηε συμπαίκτρια της και δημιουργεί συνεχώς επεισόδια.

Όπως θα δείτε οι εντάσεις στο ελληνικό Survivor είναι …παρωνυχίδα μπροστά στα όσα διαδραματίζονται στο ριάλιτι επιβίωσης στην Τουρκία.

Από βίντεο που παρουσίασε το «Πρωινό ΣουΣού» φαίνεται ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δημιουργεί συχνά καβγάδες.

Όταν ο Τούρκος παραγωγός είδε στο συμβούλιο του νησιού, τη μια διαγωνιζόμενη να σπρώχνει με δύναμη την άλλη έγινε έξαλλος. Αμέσως έφυγε από τη θέση του παρουσιαστή και πλησίασε προς τον πάγκο της ομάδας για να βάλει τις φωνές στην παίκτρια.

«Πες μου τι θέλεις;» έλεγε και ξαναέλεγε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στη γυναίκα από την κόκκινη ομάδα, που ενώ στην αρχή του απαντούσε, μετά την έκρηξή του σταμάτησε να αντιδρά και έπιανε το κεφάλι της σκυμμένη.

«Κάνεις σκηνές κάθε μέρα, το κορίτσι έφυγε κλαίγοντας. Τι θέλεις; Τσακωμό; Χάος; Δεν μπορείς να χαλαρώσεις σε αυτό το πρόγραμμα; Τι έχεις πάθει; Δεν υπάρχει ζωή χωρίς προσβολές;» της φώναζε. Όταν τελείωσε αυτά που είχε να της πει, επέστρεψε φορτισμένος στη θέση του και μη μπορώντας να ελέγξει τον εκνευρισμό του, πέταξε καρέκλα στην οποία κάθεται στα συμβούλια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook