Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά , είπαν μάρτυρες υπάλληλοι της ναυτιλιακής εταιρίας που έζησνα τον εφιάλτη της εισβολής του 70χρονου.

Τέσσερις νεκροί είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο απολογισμός από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα με δράστη πρώην εργαζόμενο που εισέβαλε στα γραφεία της οδού Αρτεμισίου και άνοιξε πυρ με καραμπίνα με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρία άτομα πριν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τη ζωή τους έχασαν από τις σφαίρες του δράστη η ιδιοκτήτρια της εταιρείας ηλικίας 67 ετών, Μαρία Καρνέση, ο γαμπρός της που ήταν συνιδιοκτήτης και διαχειριστής της εταιρείας, Αντώνης Βλασάκης, 79 χρόνων και ένας πρώην καπετάνιος, o Ηλίας Κουκουλάρης που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησε να τον σταματήσει.

Αμέσως μετά το μακελειό ο 70χρονος δράστης κατέβηκε στο υπόγειο του κτιρίου και αυτοκτόνησε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγο μετά τις 12 στο υπόγειο, ενώ δίπλα του βρέθηκε και η καραμπίνα που χρησιμοποίησε.

Ο δράστης που οι Έλληνες τον φώναζαν «Άρη» αλλά κατά πληροφορίες το πραγματικό του όνομα ήταν Ελ Μπουράι, ήταν πρώην εργαζόμενος της εταιρείας που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν για χρόνια επιστάτης στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς

Στο σημείο της ναυτιλιακής της Γλυφάδας βρέθηκε και η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου. η οποία έδωσε στοιχεία για το μακελειό:

Το χρονικό
Στις 10:20 το πρωί της Δευτέρας η αστυνομία ενημερώθηκε για πυροβολισμούς στο κτίριο της ναυτιλιακής εταιρείας και άμεσα στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση από την αστυνομία.

Αμέσως η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, ενώ λίγο μετά τις 11 δυνάμεις της ΕΚΑΜ μπήκαν μέσα στο κτίριο, αναζητώντας τον δράστη και τυχόν τραυματίες.

Νωρίτερα, έντρομοι εργαζόμενοι βγήκαν από το κτίριο προσπαθώντας να καταλάβουν τι είχε συμβεί, ενώ ακολουθούσε η καταμέτρηση των ανθρώπων που απασχολούνται στη ναυτιλιακή προκειμένου να δουν ποιος λείπει.

Ο 70χρονος φέρεται να μπήκε από το πάρκινγκ και απείλησε τον άνδρα της ασφάλειας. Ανέβηκε στον ημιόροφο, πυροβόλησε και σκότωσε δυο άτομα και στη συνέχεια έφτασε στο δεύτερο όροφο και σκότωσε την ιδιοκτήτρια της εταιρείας.

Στη συνέχεια ο άνδρας κατέβηκε στο υπόγειο της εταιρείας και αυτοκτόνησε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 70χρονος εργαζόταν ως επιστάτης σε νησί της οικογένειας στο σύμπλεγμα Πεταλιοί και απολύθηκε πριν από άγνωστο χρονικό διάστημα.

«Φώναζε σε όλους να φύγουν»
Εργαζόμενη της εταιρείας περιέγραψε τι συνέβη το πρωί της Δευτέρας. Όπως είπε πρόκειται για ένα παλιό υπάλληλο εταιρείας, ο οποίος απολύθηκε και ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά.

Σημείωσε πως ο άνδρας φώναζε σε όλους να φύγουν και τόνισε πως: «Χτύπησε στοχευμένα τα αφεντικά της εταιρείας».

Τέλος σημείωσε πως ο δράστης είχε μαζί του μια κοντόκανη καραμπίνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook