«Με δικό του διαδικτυακό blog, γεμάτο κείμενα κατά των εμβολίων για τον κορωνοϊό, και σελίδα στο YouTube, που έδινε συμβουλές ακόμα κι για τα χόρτα που πρέπει να μαζέψει κανείς για να φτιάξει μια νόστιμη χορτόπιτα», εμφανιζόταν ο 47χρονος παλαιοχριστιανός και πατέρας 8 παιδιών όπως λέει.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του 47χρονου πατέρα που αυτοαποκαλείται παλαιοχριστιανός και ζούσε με την οικογένεια του σε ένα λαγούμι –π σπηλιά κάτω από τη γή .
Ο 47χρονος που παραμένει υπό κράτηση και απολογείται αύριο , συστήνεται στο Facebook ως συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας 8 παιδιών αλλά πάνω από όλα, όπως γράφει, Ορθόδοξος Ρωμιός

Πλέον, αναμένονται οι επόμενες κινήσεις των Αρχών, που αναζητούν τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών που μαζί με την μητέρα τους παραμένουν άφαντα.

.Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είναι πιθανό να γίνει τεστ DNA στα τέκνα της οικογένειας, ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι παιδιά του 47χρονου . Την ίδια ώρα η εισαγγελέας φέρεται βα έχει ζητήσει να γίνει έρευνα για τυχόν περίπτωση αιμομιξίας , καθώς η ενήλικη κόρη του 47χρονου είναι έγκυος αλλά δεν έχει λέει ποιος είναι ο πατέρας του μωρού που περιμένει.

Ωστόσο, ο ίδιος ο 47χρονος μιλώντας το μεσημέρι στην εκπομπή Live News στο Mega, δεν είναι διατεθειμένος να δώσει βιολογικό υλικό διερωτώμενος γιατί να υποβληθεί σε τεστ DNA, ακόμα κι αν είναι υποχρεωτικό. Όπως είπε, ούτε βιομετρικές εξετάσεις έχει κάνει ούτε εμβόλιο. «Δεν πρόκειται να δώσω δείγμα DNA» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε όσα είπε στο Live News και τον Κυριάκο Μαντούβαλο

Διπλα – Δίπλα με τον Ηλία Παναγιώταρο της ΧΑ
Στο μεταξύ αποκαλύπτεται ότι πριν από χρόνια εμφανιζόταν στο πλευρό του Ηλία Παναγιώταρου στα επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτήριο» το 2012 μπροστά στις κάμερες.

Σε δράσεις της εγκληματικής οργάνωσης που τότε υποστήριζε και για τις οποίες μιλούσε σε συναδέλφους του δημοτικούς υπαλλήλους.
Οι εικόνες και οι μαρτυρίες στο Live News ξετυλίγουν το κουβάρι της δράσης του 45χρονου που σήμερα δηλώνει παλαιοχριστιανός και βρίσκεται υπό κράτηση.
Τα χρόνια που είχε ενταχθεί στην «Χρυσή Αυγή» κι ακολουθούσε τον μέντορά του, Ηλία Παναγιώταρο.

Υπάλληλος του δήμου Ηλιούπολης δήλωσε στο Live News: «Θυμάστε τότε που ήταν έντονα τα επεισόδια με τους παλαιοημερολογίτες, που κλείνανε τις εισόδους έξω από τα θέατρα. Ήταν μαζί με τους παπάδες ο ίδιος».
Στα πλάνα των επεισοδίων έξω από το «Χυτήριο», έχει καταγραφεί τότε πολύ κοντά στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που έβριζαν και απειλούσαν.
Μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο 45χρονος πλέον που δηλώνει παλαιοχριστιανός έκανε λόγο για περίεργες συμπτώσεις. Σε ανάρτησή του γράφει ο ίδιος:
«Σύμφωνα με την αντιφασιστική λογική ο πατέρας του Φύσσα είναι φασίστας. Τελικά ένας πρώην ΚΚΕ ο Ρουπακιάς μαχαίρωσε ένα αντιφασίστα με φασίστα πατέρα κι όλο αυτό έγινε αιτία να ποινικοποιηθεί ο Πατριωτισμός στην Ελλάδα… περίεργο;».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook