Γεωργιάδης για Θεαγένειο: «Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους»
Έκανε γνωστό παράλληλα ότι είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας της 22χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά στην ωμοπλάτη από Ιρακινό με μαχαίρι στην Ερμού.
Επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την ανάρτηση φωτογραφίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου Νοσοκομείου, που απεικονίζει ασθενή ξαπλωμένο σε καρέκλες.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για απαράδεκτη εικόνα, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος ενημερώθηκε πως εκείνη την στιγμή υπήρχαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια σε άλλο όροφο του νοσοκομείου.
Ανέφερε ότι ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής διεκδικεί κρεβάτια στον δικό του όροφο και μίλησε για εσωτερική κόντρα μεταξύ των γιατρών.
«Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους και κατά του ΕΣΥ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Στο πλαίσιο αυτό σχολίασε ότι εικόνες με πολλά ράντζα δεν έχουμε πια, προσθέτοντας ότι ίσως κάποιες φόρες να υπάρχουν, στις εφημερίες στο νοσοκομείο Αττικόν.
Έκανε γνωστό παράλληλα ότι είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας της 22χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά στην ωμοπλάτη από Ιρακινό με μαχαίρι στην Ερμού την προηγούμενη Παρασκευή, και όλοι οι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός είναι πάνω στη κοπέλα για να σωθεί η ζωή της.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΑΕΚ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Άγγιξε το όνειρο, αλλά ο Βαλβέρδε στο 92΄της έκοψε το χαμόγελο
- «Αν δεν είναι δική μου, δεν θα είναι κανενός»: Ηλικιωμένος στην Κολομβία σκότωσε με μαχαίρι 23χρονη γιατί τον απέρριψε ερωτικά – Σκληρό βίντεο
- Σάκης Τανιμανίδης: Οι φωτογραφίες μόνο με εσώρουχο – «Είπα να ακούσω το κοινό μου»
- Ρεν – Ολυμπιακός 0-0: Ευρωπαϊκό μέταλλο για οκτάδα!
- Ο Βανς μετά την ήττα: «Ο πόλεμος είναι ο λόγος που χάσαμε τις εκλογές» – Εξηγεί γιατί οι ψηφοφόροι τους γύρισαν την πλάτη
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Ισχυρό ελληνικό αποτύπωμα και ιστορικές πρωτιές για γυναίκες και εκπροσώπους μειονοτήτων
- Άγρια κόντρα κυβέρνησης – ΕΛ.Α.Σ. για τους Ποινικούς Κώδικες – Μαρινάκης: Ας πάρει τηλέφωνο τον Κοντονή ο Τσίπρας να τον ρωτήσει – ΕΛΑΣ: Πείτε μας ποιους τραπεζίτες ξεπλύνατε
- Ζωγράφου Πανεπιστημιούπολη: Σοβαρά επεισόδια με κουκουλοφόρους – Εισέβαλαν στο Μαθηματικό με μολότοφ, ξύλα και τσεκούρι – 3 τραυματίες (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook