Ο Νίκος Ρικουνάκης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor και έκανε μερικές αποκαλύψεις για τους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή, στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Γειά σου» για το φλερτ που είχε με την Χρύσα αλλά για τα ειδύλλια που έχουν αναπτυχτεί στο Survivor.

Ο Νίκος Ρικουνάκης ισχυρίστηκε, ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή φλερτάρει έντονα τον Γιάννη Περπατάρη αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τη μεριά του.

«Δεν ερωτεύτηκα αλλά ήθελα κάτι να γίνει. Μου έκανε το κλικ η Χρύσα. Μέσα στο παιχνίδι κάναμε κάτι γνωριμίες αλλά ως εκεί, δεν πήγε παραπέρα. Για το εάν κάνει κάτι με τον Φάνη, δεν το αποκλείω αλλά δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου. Δεν γνώριζα ότι είχε σχέση. Και με τις πάσες που μου έκανε μου έκανε εντύπωση. Δεν το λέει η καθεμία αυτό αν έχει σχέση.

Η Σταυρούλα έχει καψουρευτεί τον Γιάννη αλλά εκείνος δεν τη θέλει πολύ. Στο σοβαρό ακόμα δεν έχουν πάει. Τον κυνηγάει από πίσω σαν την ουρά του. Όταν ερωτεύεσαι κάνεις και μεγάλα ρίσκα! Ο Γιάννης κάνει ένα βήμα πίσω την φορά αλλά τον κυνηγάει, τι να κάνει;» αποκάλυψε ο Νίκος Ρικουνάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook