"Εδώ μιλάμε για την κωμικοτραγική διάσταση του πράγματος", ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης για τις δηλώσεις Ραγκούση.

H απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη στα όσα είπε στον ΣΚΑΙ το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης , ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για το αν μπορεί μια κυβέρνηση να κάνει νοθεία, απάντησε: “Μια κυβέρνηση επίορκη που προφανώς δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει σε τέτοιο βαθμό στην Ελλάδα, προφανώς και μπορεί, τί είναι δύσκολο νομίζετε; Βασιζόμαστε στο γεγονός ότι μέχρι τώρα ευτυχώς μετά το ‘74 δεν υπήρξε επίορκη κυβέρνηση». “.

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις του Γιάννη Ραγκούση έρχονται σε συνέχεια του αιτήματος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για τη διεξαγωγή εκλογών υπό την επιτήρηση διεθνών παρατηρητών.

“Θα σας πω την προσωπική μου άποψη: Εάν δεν ήταν καθιερωμένο στη χώρα μας κάθε φορά που πηγαίνει σε εθνικές εκλογές να διορίζεται υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, αυτή η κυβέρνηση έχει απωλέσει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης έτσι ώστε και αν δεν τον είχαμε καθιερώσει θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. Και συνέχισε:

Κανείς δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη σε μια κυβέρνηση που αποτόλμησε να οργανώσει κύκλωμα υποκλοπών, από μια κυβέρνηση που δεν έχω αμφιβολία ότι είναι εμπλεκόμενη στην αλλοίωση των συνομιλιών του σταθμάρχη. Δεν μπορώ να προσδιορίσω το επίπεδο. Ο υπουργός Εσωτερικών είναι καθοριστικός για όταν γίνουν εκλογές και θα έχουμε παρουσία διεθνών παρατηρητών του ΟΑΣΕ όπως γίνεται σε όλες τις χώρες μέλη του ΟΑΣΕ”, ανέφερε ο κ. Ραγκούσης.

Η απάντηση Παύλου Μαρινάκη
“Το επίορκη το λέει ο κ. Ραγκούσης και είναι από το κεφάλι του προφανώς”, είπε ο Παύλος Μαρινάκης. “Να μας πει σε ποια κυβέρνηση συμμετείχαν υπουργοί που έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα από τη δικαιοσύνη για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την άσκηση των καθηκόντων τους. Η απάντηση είναι από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ”, τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

“Λέει πράγματα σε δυο προεκτάσεις. Η μια είναι η σοβαρή και έχει να κάνει με την συνειδητή υπονόμευση του πολιτεύματος. Προσέξτε: Δεν το είπαμε και ούτε επρόκειτο να το πούμε το 2019 για μια κυβέρνηση που αποχωρούσε και είχε παραυπουργείο στο Μαξίμου μετά από δήλωση του κ. Κοντονή, με δυο υπουργούς καταδικασμένους, πρώην υπουργό ο οποίος μιλούσε ξεκάθαρα για ανάγκη φυλάκισης των πολιτικών αντιπάλων και δεν είπαμε τίποτα για τις εκλογές γιατί είναι ένα κεκτημένο 50 ετών που κανείς δεν έχει αμφισβητήσει. Πρέπει να καταλάβουν ότι προσβάλλουν τη χώρα και την δημοκρατία. Είναι μια διάσταση σοβαρή και δεν θα την αφήσουμε να περάσει έτσι. Έχουμε καθήκον να προστατεύσουμε το πολίτευμα” συμπλήρωσε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook