"50 τηλέφωνα έχω πάρει και δεν απαντούσαν και ο Γιάννης τους έστειλε μήνυμα, συλλυπητήρια", είπε ο πατέρας του τραγουδιστή

Ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, τον περασμένο μήνα προκάλεσε τροχαίο , με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 19χρονουέου .

Το πρωί της Παρασκευής 12 Απριλίου, ο πατέρας του τραγουδιστή μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τις προσπάθειες και του ίδιου αλλά και του γιου του, να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού.

«Ο Γιάννης έστειλε μήνυμα τελικά στον πατέρα του 19χρονου. Τι να σου πω… Δεν απαντούσαν. 50 τηλέφωνα έχω πάρει. Δεν απαντάνε. Και τότε ο Γιάννης τους έστειλε ένα μήνυμα για συλλυπητήρια και όλα» ανέφερε αρχικά ο πατέρας του τραγουδιστή.

Για τον τραγουδιστή, ο πατέρας του τόνισε ότι, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και δέχεται βοήθεια από ειδικούς.

«Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα καλά. Δεν είναι καλά ακόμη ψυχολογικά το παιδί. Μπορεί να πάει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις; Η ψυχολογία του δεν είναι καλά. Η ψυχολογία του, θέλει πολύ χρόνο. Πάει σε ψυχολόγο και ήρθε και ο πνευματικός και μίλησαν» είπε.

Πατέρας 19χρονου: “Ποτέ δεν επικοινώνησαν και ούτε θέλω. Ούτε να τους γνωρίσω, ούτε να μας γνωρίσουν”.
Μεγάλος ο πόνος των γονιών του 19χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα. Όπως είπε ο πατέρας του στο «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1 κάθε μέρα είναι και χειρότερα καθώς συνειδητοποιούν το κακό που τους βρήκε.
«Ποτέ δεν επικοινώνησε (εννοεί ο Γιάννης Ξανθόπουλος) ούτε άλλος από την οικογένεια. Δεν θέλω ούτε να τους γνωρίσω, ούτε να μας γνωρίσουν», είπε ο πατέρας του 19χρονου.
Πρόσθεσε επίσης ότι: «Υπεύθυνος για το τροχαίο είναι ο τραγουδιστής , γιατί για 100 μέτρα ήταν στο αντίθετο ρεύμα Που πάς; Να σκοτώσεις τον άλλο και να πείς ένα συγνώμη και άντε γειά…».

Το θανατηφόρο τροχαίο
Τον Μάρτιο, ο Γιάννης Ξανθόπουλος προσπέρασε ένα γκρι όχημα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί εκινείτο το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι. Οι δύο νεαροί πήγαιναν στην εργασία τους.

Ο 19χρονος οδηγός του λευκού οχήματος τραυματίστηκε πολύ άσχημα και κατέληξε.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Προσπάθησε να το αποφύγει, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δυο επιβαίνοντες στο οποίο ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι. Ο Γιάννης δεν έτρεχε, γύρω στα 50 χιλιόμετρα ήταν. Δε τρέχει γενικά. Επειδή δεν το ακούμπησε κανείς αυτό το αυτοκίνητο εξαφανίστηκε. Και τώρα το ψάχνουμε» είχε υποστηρίξει το περιβάλλον του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook