«Είναι στρατηγικό λάθος να κρυφτούν και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κασσελάκης από το debate»

Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του συνέντευξης στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του ΟΡΕΝ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στους πολιτικούς στόχους των ευρωεκλογών.

Στόχος είναι να παραχθεί πολιτικό αποτέλεσμα την 9η Ιουνίου. Δηλαδή, το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι *αποδοκιμασία για την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και επιβράβευση για τη δημοκρατική παράταξη, ώστε να υπάρχει ισχυρός, σοβαρός αντίπαλος στην αντιπολίτευση και κυβερνητική επιλογή στις επόμενες εθνικές εκλογές. Όσο η Νέα Δημοκρατία δεν νιώθει πολιτική απειλή, τόσο θα περιφρονεί τα προβλήματα του ελληνικού λαού και θα παίζει με τις αντοχές της κοινωνίας μας» σημείωσε.

«Ο κόσμος τι βλέπει; Μια παρέλαση αλαζονείας από τη Νέα Δημοκρατία και, από την άλλη, μια παρέλαση reality show. Χρειάζεται σοβαρός αντίπαλος σήμερα, για να έχουμε δύο κυβερνητικές επιλογές στις επόμενες εθνικές εκλογές. Γιατί η Νέα Δημοκρατία χτυπάει λυσσαλέα το ΠΑΣΟΚ; Όπως και όλα τα μιντιακά της πλοκάμια; Γιατί ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι αν αντίπαλός τους είναι η σημερινή ηγετική ομάδα του κ. Κασσελάκη, δεν πρόκειται να απειληθεί η ηγεμονία της Νέας Δημοκρατίας» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Είναι στρατηγικό λάθος να κρυφτούν και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κασσελάκης από το debate. Ο κ. Κασσελάκης γιατί δεν ξέρει τα θέματα, ο κ. Μητσοτάκης γιατί πολύ απλά δεν θέλει να φανεί στην ελληνική κοινή γνώμη ότι ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία, στηρίζεται το Λαϊκό Κόμμα, το οποίο δεν θέλει να στηρίξει τις χώρες του Νότου» υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ως προς την τραγωδία των Τεμπών, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Εμείς θα περιμένουμε τη δικογραφία από τη Λάρισα. Όπως με το πόρισμα του Ευρωπαίου Εισαγγελέα που μιλούσε για απιστία και παράβαση καθήκοντος για τον κ. Καραμανλή, καταθέσαμε πρόταση προανακριτικής επιτροπής, έτσι και τώρα θα περιμένουμε τη δικογραφία και, βάσει αυτής, θα δούμε τα στοιχεία και θα καταθέσουμε πρόταση. Γιατί, εάν γίνει τώρα προανακριτική και απορριφθεί, δίνουμε ένα όπλο στη Νέα Δημοκρατία και στα πρόσωπα που εμπλέκονται. Δεν θέλουμε να δώσουμε κανένα νομικό εργαλείο στα πρόσωπα που εμπλέκονται στην τραγωδία των Τεμπών»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook