Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι» έγινε στην σκηνή της Eurovision 2024 το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας (29/04).

Oι διοργανωτές του διαγωνισμού δημοσίευσαν ένα βίντεο στο TikTok με πλάνα από την εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής.

Όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν, η Μαρίνα Σάττι φορώντας ένα φόρεμα που συνδυάζει μεταλλικό μωβ χρώμα συνδυασμένο με εντυπωσιακές μπότες, ανέβηκε στην σκηνή της αρένας του Μάλμε μαζί με τους χορευτές της και ολοκλήρωσε την πρώτη πρόβα για τον 68ο διαγωνισμό της Eurovision.

Η Μαρίνα Σάττι έχει τέσσερις χορευτές, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, που την πλαισιώνουν στον ιδιαίτερο ρυθμό των τραγουδιών της, ένα κράμα από παράδοση, pop μουσική και street κουλτούρα.

Στα γραφικά, υπάρχει πολύ χρώμα, ενώ το σημείο του «Ta-ta-ta» παραμένει εξαιρετικά δυνατό.

Το βίντεο από την εκπομπή ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ:

Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας

Ο δεύτερος γύρος των τεχνικών προβών των χωρών που συμμετέχουν στους δύο ημιτελικούς της Eurovision 2024, αρχίζει τη Μ. Τετάρτη (01/05) με την Κύπρο.

Ως εκ τούτου, η δεύτερη τεχνική πρόβα της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (02/05), στις 12:20 (ώρα Ελλάδας) και αναμένεται να διαρκέσει για περίπου 20 λεπτά οπότε θα ολοκληρωθεί στις 12:40 (ώρα Ελλάδας).

Μάλιστα, μετά το πέρας της δεύτερης τεχνικής πρόβας, οι διοργανωτές της Eurovision 2024 θα δημοσιοποιήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θεσμού ένα απόσπασμα από την τηλεοπτική μετάδοση της ελληνικής συμμετοχής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook