Η Ελβετία θριάμβευσε στον διαγωνισμό της Eurovision με τον μεγάλο νικητή , το Nemo να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί αυτές τις μέρες για τον φετινό νικητή της Eurovision.

Η μουσική του σταδιοδρομία είναι σχετικά γνωστή, ενώ η προσωπική του όχι και τόσο, αν και δεν έχει κρυφτεί ποτέ.

Η προσωπική ζωή του και η σχέση του
Ο Nemo προτιμά τις αγγλικές αντωνυμίες «they/them» ή και τίποτα. Αλλά, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο SRF, αν κάποιου του ξεφύγει ένα «αυτός», δεν είναι και τόσο κακό. Στην προσωπική του ζωή, επίσης, το Nemo, το οποίο δηλώνει πανσεξουαλικό -με άλλα λόγια αισθάνεται έλξη για όλα τα φύλα-, διατηρεί σχέση με μια κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια, όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ του MEGA.

Η σύντροφός του είναι η πρώτη που έμαθε για τη non-binary φύση του και η πρώτη που σταμάτησε να χρησιμοποιεί ανδρικές αντωνυμίες.

Εκτός από τις αντωνυμίες, όπως δήλωσε το Nemo στην ελβετική τηλεόραση, τίποτα δεν έχει αλλάξει στη σχέση τους. «Η σχέση μας δεν βασίζεται σε πρότυπα. Δεν έχουμε προσδοκίες ο ένας από τον άλλον που να συνδέονται με το φύλο».

Δεν ταυτίζομαι ως άνδρας ή γυναίκα. Είμαι απλώς το Nemo

Τον Νοέμβριο του 2023 τo Nemo έκανε μια μελαγχολική ανάρτηση στο Instagram, ενώ υποτίθεται ότι θα ανακοίνωνε το νέο του single «This Body», σύμφωνα με το ρεπορταζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Ο πρώτος στίχος λέει: «Αν αυτό το σώμα ήταν σπίτι, θα το έκαιγα. Και χτίστε μου ένα σπίτι όπου θα νιώθω ασφαλής».

Δεν ταυτίζομαι ως άντρας ή γυναίκα. Είμαι απλά Nemo. Μου αρέσει να σκέφτομαι το φύλο ως γαλαξία, να φαντάζομαι τον εαυτό μου σαν ένα μικρό αστέρι, που επιπλέει κάπου μέσα μου. Εκεί νιώθω περισσότερο σαν τον εαυτό μου, γράφει μεταξύ άλλων .

“Μεγαλώνοντας στην ενηλικίωση, άρχισα να νιώθω ότι κάτι για μένα ήταν διαφορετικό. Ο τρόπος με τον οποίο με αντιλαμβάνονταν οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ευθυγραμμίζεται με τον πραγματικό μου εαυτό.
Χάρη στις φωνές και τις ιστορίες άλλων genderqueer ανθρώπων, άρχισα να συνθέτω τα δικά μου κομμάτια παζλ, συνειδητοποιώντας ότι υπάρχει μια θέση για μένα πέρα από το δυαδικό. Αυτή ήταν η μοναδική πιο απελευθερωτική εμπειρία στη ζωή μου, γράφει επίσης.

Πριν ανεβάσει την ανάρτηση, την έστειλε στη μητέρα του. Εκείνη έδωσε το πράσινο φως, και το Nemo πάτησε «δημοσίευση»: «Δεν ταυτίζομαι ως άνδρας ή γυναίκα. Είμαι απλώς το Nemo».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nemo (@nemothings)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook