H καθιερωμένη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους δημοσιογράφους πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Με χαλαρή διάθεση ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ σε εστιατόριο στα Βριλήσσια.

Στον πρωθυπουργό που συνοδευόταν από τους στενούς του συνεργάτες ζητήθηκε επίμονα να κάνει πρόβλεψη για τα αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αλλά εκείνος είπε: «Πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανα αλλά δεν σας τη λέω».

«Παρακάμερα»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταφθάνει στα Βριλήσσια για χαλαρή κουβέντα προ της κάλπης from Orange Press Agency on Vimeo.

Κατά την διάρκεια του γεύματος στην ψαροταβέρνα στην «Νησιώτισσα» αναφέρθηκε και στο ατύχημα που εκτυλίχθηκε το βράδυ στον Ισθμό της Κορίνθου όταν ένα βυτιοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες. «Τα αντανακλαστικά και η ταχύτητα ήταν σημαντικά», είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι «έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει, η γέφυρα γκρεμίστηκε σε 12 ώρες»


Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ θα δώσει το «παρών» στο Ολυμπιακό Στάδιο για την συναυλία των Coldplay.

Αύριο ο πρωθυπουργός θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα (Λεβίδου 42). Περίπου στις 18:30 θα βρεθεί στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς αναμένοντας το αποτέλεσμα της κάλπης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook