Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου για την καριέρα της στην τηλεόραση, αλλά και για τα «Greek top women awards 2021» και τις γυναίκες που θα βραβευτούν.

Σύμφωνα με την κυρία Νικολοπούλου, η δημοσιογραφία και η τηλεόραση δεν της έχουν λείψει καθόλου, καθώς όπως είπε, η προσωπική της ζωή είχε παραγκωνιστεί.

Τώρα ασχολείται με το διαδίκτυο, για το οποίο είπε ότι χρειάζεται εκπαίδευση, καθώς πρόκειται για μια multimedia πλατφόρμα.

Σε περίπτωση που επέστρεφε στην τηλεόραση, είπε ότι θα έκανε κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Για τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση της πρωινή εκπομπή τη δεκαετία του 1980, η κυρία Νικολοπούλου υποστήριξε πως τότε ξεκινούσαν την εκπομπή και δεν ήξεραν τι ώρα θα τελειώσουν, καθώς δεν υπήρχε πρωινή ζώνη.

Ακόμα, αποκάλυψε πως το πιο δύσκολο κομμάτι του επαγγέλματος και αυτό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στα πρώτα χρόνια της καριέρας της ήταν η συνεχής αμφισβήτηση.

Μίλησε ακόμα για το ελληνικό κίνημα «MeToo» υποστηρίζοντας πως ο φάκελος δημοσιογραφία πολύ δύσκολα θα ανοίξει.

Η ίδια αντιμετώπισε λεκτική βία και κακοποιητικές συμπεριφορές, ωστόσο τις έχει αφήσει πίσω. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν την έχουν σημαδέψει και έχουν παρέμβει στη ζωή και τα συναισθήματά της.

Δύο φορές μάλιστα απολύθηκε από δουλειά, καθώς υπέστη σεξουαλική παρενόχληση στην οποία αντέδρασε.

«Να παραδειγματιστούν οι άνθρωποι του χώρου της δημοσιογραφίας, να μιλούν και να αντιδρούν», σχολίασε.

Τέλος, μίλησε για τα «Greek top women awards 2021», τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 22 Μαρτίου στο νομισματικό μουσείο και θα βραβευτούν γυναίκες για τη δύναμή τους και τη μάχη τους κατά του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα είναι 20 γιατρίνες και νοσηλεύτριες, εξ αυτών οι δυο δεν είναι πια στη ζωή.

Από το Mega

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook