Χάρης Δούκας: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κερδίσει
Των δηλώσεων του στους δημοσιογράφους προηγήθηκε τηλεφώνημα του στον Νίκο Ανδρουλάκη για να τον συγχαρεί.
Ο Χάρης Δούκας στις πρώτες του δηλώσεις παραδέχθηκε την ήττα του στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και έδωσε συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη
Όπως τόνισε ο Χάρης Δούκας «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, γιατί μας τίμησαν σε αυτές τις κρίσιμες διαδικασίες. Θέλω να συγχαρώ το Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που στήριξαν την υποψηφιότητά μας.
Καταφέραμε σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα χωρίς συμβιβασμούς απέναντι σε ακραίες επιθέσεις και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνη,ς της συμμετοχής, της διαφάνειας, της λογοδοσίας με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων για ένα μεγάλο, ανοιχτό, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει. Θα είμαι πάντα εδώ στην πρώτη γραμμή. Σας ευχαριστώ πολύ».
Νωρίτερα όταν τα αποτελέσματα έδειξαν το ισχυρό προβάδισμα του συνυποψήφιου του, ο Χάρης Δούκας τηλεφώνησε στο Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη, αναγνωρίζοντας την νίκη του. “Προχωράμε όλοι μαζί” φέρεται να του απάντησε οι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολες οι Ειδήσεις
- Βόλος – ΑΕΚ 1-2: Σούπερ Γιόβιτς γλίτωσε την Ένωση από νέα «γκέλα» στη Super League
- Γερμανία: Πρωτιά για το ακροδεξιό AfD στο Μεκλεμβούργο, «βυθίζεται» το κόμμα του Μερτς στο 5,5% – Η Αριστερά επικρατεί στο Βερολίνο
- Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-1: Ο Σάλιακας στο 92′ λύτρωσε τους Ερυθρόλευκους!
- Μπλε Ώρες»: Η αποτρόπαια πρόταση του Πέτρου σοκάρει την Ολυμπία – Απόψε, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ
- Σταμάτης Σπανουδάκης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό, αναβάλλεται η συναυλία του στο Μεσολόγγι – Βίντεο
- Αντώνης Ρέμος: «Ήθελαν να με δουν στα πατώματα, να τελειώνω, αλλά είμαι πολύ σκληρός για να πεθάνω» (βίντεο)
- Κηδεία Μαργαρίτας Παπανδρέου: «Δεν γεννήθηκε Ελληνίδα, έγινε» – «Σε ευχαριστούμε μαμά, σε αγαπώ» – «Ο τελευταίος σου χορός – τα κύματα», οι συγκινητικοί επικήδειοι των παιδιών της (βίντεο)
- Άγριος καβγάς για μια ξαπλώστρα στην Ακτή Βουλιαγμένης: 76χρονος επιτέθηκε σε 82χρονο που πέθανε από τα βαριά τραύματα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook