Μαρία Σολωμού για Μάριο Αθανασίου: «Ερωτεύτηκα τόσο πολύ που τα διέλυσα όλα – Το παιδί το έκανα στο πρώτο “όλα που****α” (βίντεο)

«Ερωτεύτηκα τόσο πολύ που η άλλη μου σχέση που είχα, εξαφανίστηκε»,είπε
Περί έρωτος η συζήτηση στην διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο στο Youtube, με καλεσμένους η Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, τον Fipster και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.
Πάνω στην κουβέντα η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε πως έχει βιώσει δύο φορές πολύ δυνατό έρωτα που μάλιστα έκανε διέλυσε τις σχέσεις που είχε και μάλιστα στη μία περίπτωση έκανε και παιδί , εννοώντας χωρίς να τον κατονομάσει τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιό, 19 ετών σήμερα.
Ειδικότερα, σε συζήτηση με τους φίλους της, η Μαρία Σολωμού ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι ήταν ευτυχισμένη και ερωτευμένη σε μία συγκεκριμένη σχέση της, η νέα σχέση που βρήκε ήταν τόσο έντονη, που τα διέλυσε όλα. «Μου έχει συμβεί δύο φορές να είμαι σε σχέση και να είμαι πολύ καλά, να μην έχω κάποιο πρόβλημα και να ερωτευτώ τόσο πολύ που να τα διαλύσω όλα κι εγώ κι αυτός για να είμαστε μαζί» είπε.
«Ποτέ κανείς δεν αξίζει μέχρι το τέλος, αν θέσουμε τη λογική ότι κάποια στιγμή όλες οι σχέσεις κάνουν έναν κύκλο και οι άνθρωποι χωρίζουν. Ήταν όμως, τέτοιος ο έρωτας που δεν γινόταν αλλιώς. Δεν λέω, ότι ήμουν τέλεια, αλλά ήμουν ερωτευμένη με την υπάρχουσα σχέση μου. Την ώρα όμως που βλέπεις κάποιον… Ερωτεύτηκα τον άλλον άνθρωπο περισσότερο κατευθείαν και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Εξαφανίστηκε το άλλο. Είναι φοβερό», πρόσθεσε στη συνέχεια η Μαρία Σολωμού.
Η Μαρία αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που ένιωσε έτσι, έκανε και παιδί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. «Μου έχει τύχει δύο φορές, όχι μία για να πω ότι δεν ήμουν ερωτευμένη. Ήμουν ερωτευμένη. Σε αυτή την περίπτωση, τα κάνεις όλα που@@@@α και πας με τον καινούριο, με αυτόν που είσαι ερωτευμένη. Εγώ στη μια φάση έκανα και παιδί. Το παιδί το έκανα στο πρώτο “όλα που@@@@α”. Στο δεύτερο δεν έκανα. Δεν ήθελα άλλο, έφτανε. Θέλω να πω ότι και οι δύο περιπτώσεις ήταν για μεγάλο έρωτα. Το καταλαβαίνεις όταν είναι αυτό το κάτι που πρέπει να διαλύσω το υπόλοιπο για να πάω εκεί» υπογράμμισε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 27.00′
Ολες οι Ειδήσεις
- Άμπου Ντάμπι: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Φενέρ 81-70 τη Μονακό του Σπανούλη στον τελικό
- «O τράπερ του έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο, είναι σκληροί εγκληματίες, τον βασάνισαν», λέει ο πατέρας του 24χρονου για την απαγωγή (βίντεο)
- Σιμώνη Χριστοδούλου: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ποζάρει με μπικίνι – Φωτογραφίες
- Λευκάδα: Πνίγηκε 30χρονος άνδρας στο Κάθισμα – Είχε πάει με φίλους για bachelor party
- H Νατάσα Μποφίλιου χορεύει …Φουρέϊρα – Η αντίδραση της pop star – Δείτε το βίντεο
- ΕΡΤNEWS – «365 στιγμές»: Δίνοντας, ξανά, ζωή στα ελληνικά βουνά – Δευτέρα 26.05.2025
- OPEN: Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Μαρία Ιωαννίδου, στο «AfterDark»
- Kαιρός: Καταιγίδα στην Αθήνα – Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες – Δείτε χάρτες – Προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους στην Κρήτη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook