Ο Ιωάννης Μελισσανίδης σε συνέντευξη του σε τηλεοπτική εκπομπή τοποθετήθηκε για την υπόθεση της καταγγελίας σεξουαλικής κακοποίησης της Σοφίας Μπεκατώρου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής είπε: «Από την πρώτη στιγμή μόλις άκουσα τα γεγονότα είχα τοποθετηθεί και με μεγάλη θλίψη αναγκάζομαι να ξαναμιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Με θλίβει πραγματικά αυτό που έχει συμβεί στη Σοφία, που είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος χαμηλών τόνων, σπουδαία αθλήτρια, σπουδαία γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών. Γνωρίζω πολύ καλά και τον σύζυγό της και στηρίζω και τα υπόλοιπα κορίτσια που είχαν το θάρρος να βγουν να μιλήσουν. Θέλω να εκφράσω τον απόλυτο σεβασμό και αγάπη που έχουμε όλοι μας, όλοι οι Έλληνες όλη η Ελλάδα, απέναντι σε αυτά τα κορίτσια γιατί πραγματικά πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο θάρρος για να βγεις και να κάνεις αυτή την καταγγελία».

Και συνέχισε λέγοντας: «Στο δικό μας άθλημα τουλάχιστον στην Ελλάδα και από προσωπική εμπειρία περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης δεν γνωρίζω. Αν συνέβαινε, κάποια στιγμή τα παιδιά θα είχαν το θάρρος να βγουν να το πουν. Και για αυτές τις ανοησίες που έχουμε ακούσει όλοι μας από κάποιους που λένε γιατί βγήκε η Σοφία μετά από 23 χρόνια έχω να πω: δεν σημαίνει ότι το ξέχασε σημαίνει ότι δεν το ξέχασε ποτέ».

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα.

Πηγή: OPEN

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook