Ένταση μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου προκλήθηκε στην Βουλή.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε από το βήμα της Ολομέλειας ότι ο βουλευτής την αποκάλεσε «μαλ@@@@@η» ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι την αποκάλεσε «ξεφτιλισμένη».

Το περιστατικό έγινε την ώρα που η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρισκόταν στο βήμα της Ολομέλειας σχολιάζοντας ότι στο περιθώριο της χθεσινής επεισοδιακής συνεδρίασης ο ανεξάρτητος βουλευτής που προέρχεται από τους Σπαρτιάτες προσέγγισε τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Δήμα για να τον συγχαρεί για το νομοσχέδιο που επιχειρεί την ανάταξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.

Η αναφορά προκάλεσε την αντίδραση του Κ. Φλώρου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:
Κ. Φλώρος: Είπα την αλήθεια. Εγώ δεν κάνω καριέρα πάνω σε νεκρούς. Είσαι ξεφτιλισμένη

Κωνσταντοπούλου: Τι είπατε; Ποια λέξη είπατε;

Γεωργαντάς: Παρακαλώ! Να διαγραφεί από τα πρακτικά η λέξη…
Κωνσταντοπούλου: Ποια λέξη είπατε ; Είπατε την λέξη μαλ@@@@μένη; Αυτή τη λέξη είπατε;

Γεωργαντάς: Όχι κυρία Πρόεδρε. Να διαγραφεί από τα πρακτικά. Κύριε Φλώρο ανακαλείτε

Φλώρος: Ναι

Γεωργαντάς: Το ανακαλείτε! Ωραία συνεχίζουμε

Κωνσταντοπούλου: Αυτά καλλιεργείτε! Αυτοί είστε.

Σύμφωνα με βουλευτές που είναι παρόντες στην αίθουσα ο ανεξάρτητος βουλευτής προερχόμενος από τους Σπαρτιάτες αποκάλεσε την κυρία Κωνσταντοπούλου «ξεφτιλισμένη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στην αρχή της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά το 1:25

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook