Άγριος καβγάς Κωνσταντοπούλου – Ουγγαρέζου για Καραναστάση : Τι σου έκανε Δημήτρη ο Διαμαντής; – Δεν χάσαμε τον Αβραάμ Λίνκολν (Βίντεο)
Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Κάθεστε μπροστά στα μούτρα μου και με θάβετε; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα» φώναζε ο Ουγγαρέζος
Ακραία αντιπαράθεση ξέσπασε στον αέρα του MEGA όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno επέκρινε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για σχόλια του αναφορικά με την παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα του Δημήτρη Καραναστάση.
Αφορμή όσα είπε χθες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Διαμαντή Καραναστάση λέγοντας, μεταξύ άλλων, «χάσαμε τον μεγάλο εθνάρχη». «Ένας καλλιτέχνης που φεύγει από τη Βουλή ποιον ενοχλεί και λέει “χάσαμε τον μεγάλο εθνάρχη”; Τι σου έκανε Δημήτρη ο Διαμαντής; Ήταν εκλεγμένος βουλευτής» είπε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Εγώ μίλησα για τον τρόπο με τον οποίο μιλούσατε 8 λεπτά στο περιστύλιο. Δεν χάσαμε τον Αβραάμ Λίνκολν» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
«Να σε προβληματίσει ότι έφτασες να λες ότι συμφωνείς με τον Άδωνι Γεωργιάδη» συνέχισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας με τον παρουσιαστή να της απαντά «μπορώ να συμφωνώ με αυτό που λέει ο άνθρωπος όχι με την πολιτική του. Έχω αντιπαρατεθεί πολλές φορές με τον κ. Γεωργιάδη για το ΕΣΥ για πολλά ».
Δείτε το βίντεο
Ο διάλογος συνεχίστηκε, με μεγάλη ένταση κι έχει ως εξής:
• Κωνσταντοπούλου: Σε έχει βλάψει και τον ειρωνεύεσαι;
• Ουγαρέζος: Θεωρώ υπερβολικό 8 λεπτά στο περιστύλιο
• Κωνσταντοπούλου: Ξέρεις το έργο του;
• Ουγγαρέζος: Όχι δεν θέλω δεν θεώρώ οτι έκανε και κάτι φοβερό
• Κωνσταντοπούλου: Λες ψέματα
•
• Ουγγαρέζος: Εσείς τον κάνατε βουλευτή να έχει τις αντίστοιχες ψήφους που είχαν άλλοι
• Κωνσταντοπούλου: Λες ψέματα Δημήτρη, λυπάμαι
• Ουγγαρέζος: Να λυπάστε όσο θέλετε, δεν είστε αντικειμενική, είστε προκατειλημμένη
• Κωνσταντοπούλου: Ειρωνεύεσαι έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει. Δεν έχεις το δικαιώμα να είσαι ανενημέρωτος
• Ουγγαρέζος: Να μου πείτε ποια είναι τα δικαιώματά μου για να σας λέω αυτά που θέλετε. Κάθεστε μπροστά στα μούτρα μου και με θάβετε; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα. Δεν θα με βρίζετε ενώ είμαι εδώ. Μου επιτεθήκατε εν τη απουσία μου
• Κωνσταντοπούλου: Είσαι στον αέρα και είσαι και στο πλάνο
• Ουγγαρέζος: Τώρα είμαι. Ξέρετε και από τηλεόραση; Κάτι σας άφησε ο κ. Καραναστάσης, μάθατε από σκηνοθεσία
• Κωνσταντοπούλου: Είναι φοβερό αυτό το μένος. Θεωρούσα ότι είναι επιπόλαιο αλλά δεν είναι έτσι. Δεν θα νομιμοποιήσω την προπαγάνδα. Απόρησα γιατί ένας άνθρωπος κάνει χυδαία επίθεση σε έναν καλλιτέχνη που έχει προσφέρει στον πολιτισμό και θα έπρεπε να το γνωρίζει, που έχει έργο στη Βουλή που θα έπρεπε να το γνωρίζει και δεν έχει δικαίωμα να το απαξιώνει
Σε άλλο σημείο, δε, όταν η Φαίη Σκουρδά είπε ότι τα ίδια λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η κυρία Κωνσταντοπούλου σχολίασε «ο Μαρινάκης είναι κυβέρνηση, ο Ουγγαρέζος είναι κυβέρνηση; Να ξέρουμε ποιοι είναι payroll. Οι βουλευτές της Πλεύσης είναι εκλεγμένοι με το σπαθί τους κ. Δημήτρη ενάντια σε εκστρατεία λάσπης».
Συνέχισε, δε την επίθεση λέγοντας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο «είσαι συκοφάντης και ψεύτης» με τον παρουσιαστή να της απαντά «εγώ δεν σας βρίζω, ούτε σας μιλάω στον ενικό, ο τρόπος δείχνει τον άνθρωπο».
Στην παρατήρηση τέλος της Φαίης Σκορδά για τον συνεργάτη της ότι «υπερασπίζεται το όνομά του», η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε «γιατί θίξαμε τον Θεό και δεν κάνει; Χθες επί 14 λεπτά ειρωνευόταν τον Διαμαντή Καραναστάση. Τώρα καταλαβαίνω ότι δεν είναι ιδιοτροπία, είναι κάτι άλλο».
Κατά τα λοιπά πριν ξεσπάσει ο καβγάς η Ζωή Κωνσταντοπούλου επαίνεσε για άλλη μια φορά τον Διαμαντή Καραναστάση:
Υπάρχει μία επιχείρηση λάσπης, που είναι πρωτοφανής. Για πρώτη φορά παραιτείται βουλευτής και λέει ‘αφήνω το αξίωμα, αφήνω τα προνόμια, αφήνω την εξουσία, τις διευκολύνσεις’ και το λέει ένας βουλευτής ενεργός, που σε 12 νομοσχέδια είχε κάνει την εισήγηση, 80 ομιλίες στη Βουλή, 140 ερωτήσεις, συγκεκριμένες παρεμβάσεις που τον επαινούσαν κυβέρνηση και αντιπολίτευση, που έχει στοχοποιηθεί πολύ και κανιβαλιστεί».
«Παραιτείται και λέει ότι ‘έχω απεριόριστα αποθέματα αντοχής στη δημιουργία, αλλά τα αποθέματα της ανοχής μου στη βρομιά τελείωσαν’. Είναι μία απόφαση και δοκιμασία πολλών μηνών. Προσπάθησαν πολύ να μεταπείσω τον Διαμαντή, γιατί πιστεύω ότι οι άνθρωποι του πολιτισμού και οι καλλιτέχνες έχουν πάρα πολλά να προσφέρουν σε αυτό που λέγεται πολιτική. Δεν είναι τυχαίο ότι ενοχλούσε και ενοχλεί ο Διαμαντής και τώρα που άφησε την έδρα τον κανιβαλίζουν».
«Ο Διαμαντής Καραναστάσης έχει κάνει περισσότερο έργο στη Βουλή από τους περισσότερους βουλευτές που βρίσκονται εκεί», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Πρέπει να τελειώνουμε με τα ψέματα. Δεν υπάρχει διορισμένος βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, είναι όλοι εκλεγμένοι με το σπαθί τους. Είναι εκλεγμένοι με το σπαθί τους, είναι εκλεγμένοι κόντρα σε μία εκστρατεία λάσπης που έγινε τον Ιούνιο του 2023 εναντίον μόνο της Πλεύσης Ελευθερίας και μόνο εναντίον μου, για να μην μπει το κόμμα στην Βουλή το 2023».
«Ο Διαμαντής Καραναστάσης έχει κάνει μία συγκεκριμένη δημόσια δήλωση, που στη θέση των δημοσιογράφων θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως ένα σοβαρό γεγονός. Το να φεύγει ένας βουλευτής από τη Βουλή και να λέει ‘δεν έχω άλλη ανοχή στη βρομιά σας’ δεν είναι κάτι που δημοσιογραφικά πας να το μπαζώσεις. Αυτή η προσπάθεια να απαξιωθεί μία τέτοια πράξη θα πρέπει να επισημανθεί».
Ακόμη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για δολοφονία χαρακτήρα του βουλευτή:
«Η απόφαση αυτή είναι μία απόφαση υπαρξιακή και βαθύτατα πολιτική. Θεωρώ οικτρό το γεγονός ότι μία τέτοια απόφαση επιχειρείται να απαξιωθεί και να ευτελιστεί».
Όσον αφορά τα σενάρια που θέλουν τον Διαμαντή Καραναστάση να παραιτείται ύστερα από ρήξη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η ίδια απάντησε:
«Όλο αυτό είναι μία χυδαία προσπάθεια να μικρολογηθεί και να χάσει την πραγματική της διάσταση (σ.σ.: η παραίτησή του)».
Ολες οι Ειδήσεις
- Άγριος καβγάς Κωνσταντοπούλου – Ουγγαρέζου για Καραναστάση : Τι σου έκανε Δημήτρη ο Διαμαντής; – Δεν χάσαμε τον Αβραάμ Λίνκολν (Βίντεο)
- Επικό βίντεο με τουρίστρια στην Αργεντινή που εξουδετέρωσε ληστή όταν προσπάθησε να της αρπάξει το κινητό
- Κόντρα Πετράκου – Καραβοκύρη στον αέρα: “Οι άνθρωποι δεν πέθαιναν από τον COVID αλλά από τα νοσοκομεία” – “Μετακόμισε σε άλλη χώρα”(βίντεο)
- Η Λένα Δροσάκη στο ΟΠΑΠ Game Time κάνει challenge στην Αθηνά Οικονομάκου
- Τραγωδία σε ειδικό σχολείο στον Πειραιά: Νεκρή 13χρονη μαθήτρια – Πνίγηκε με το φαγητό της
- Με οξεία ηπατική ανεπάρκεια νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ ζευγάρι που έφαγε μανιτάρια – Αγώνας για να βρεθούν μοσχεύματα
- Βάνα Μπάρμπα σε Σοφία Μουτίδου: «Θα φύγω σαν τον Απόστολο Γκλέτσο, γιατί τα κάνεις αυτά;»
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Αμερικανίδα TikToker τον σταμάτησε στο δρόμο στο Μανχάταν και της τραγούδησε! (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook