Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Τις γυναίκες που δεν έχουν παιδιά, τις βλέπουν και λίγο σαν κακομοίρες» (βίντεο)
Η έννοια της οικογένειας για μένα δεν έχει να κάνει με τον γάμο.
Καλεσμένη στο πλατό του «Buongiorno» ήταν το πρωί της Πέμπτης η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το θέατρο και την προσωπική της ζωή.
«Είναι μία πολύ ωραία φάση της ζωής μου και το απολαμβάνω», είπε αρχικά, ενώ εξήγησε ότι δεν θέλει να μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή: «Εγώ είμαι λίγο πιο φειδωλή στα λόγια συνειδητά. Είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου το οποίο δεν θέλω να παραχωρήσω σε κανέναν. Είμαι συνεσταλμένη και θεωρώ τα προσωπικά μου αισθήματα και σκέψεις δική μου κληρονομιά», ανέφερε.
Στη συνέχεια η τραγουδίστρια εξήγησε ότι για εκείνη η οικογένεια δεν συνδέεται απαραίτητα με τον γάμο και ότι ο καθένας πρέπει να κινείται με βάση τις πραγματικές επιθυμίες και ανάγκες του.
Ειδικότερα είπε για το γάμο και το ενδεχόμενο να κάνει παιδί:
«Η έννοια της οικογένειας για μένα δεν έχει να κάνει με τον γάμο. Δεν είμαι κατά του γάμου. Γενικά δεν είμαι υπέρ και κατά σε τίποτα. Καλό είναι καθένας να κάνει αυτό που θέλει και που τον κάνει εκείνον να νιώθει καλά. Έχει να κάνει με το τι θέλει ο καθένας να επιλέξει τη ζωή του. Με τίποτα δεν θα προγραμμάτιζα τη μητρότητα. Για μια γυναίκα, το να γίνει μάνα είναι πολύ ιερό. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι καλά στη ζωή μου, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε μια τέτοια συνθήκη. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη με αυτό που μου συμβαίνει. Μπορεί κάποια στιγμή να συμβεί κάτι και να αλλάξει αυτό. Σέβομαι πάρα πολύ τις μανάδες και σέβομαι πολύ και τις γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν παιδιά. Τις γυναίκες που δεν έχουν παιδιά τις βλέπουν και λίγο σαν κακομοίρες. Υπάρχει μια νοοτροπία πολύ παλιά».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανάλυση CNN: Η Ευρώπη προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο σύγκρουσης με τη Ρωσία – Ο φόβος για υβριδικές επιθέσεις και το κρίσιμο στενό Σουβάλκι μεταξύ Πολωνίας και Λιθουανίας
- Σία Κοσιώνη: Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγο της , η σχέση της με τον πρωθυπουργό, η απόφαση να φύγει από τον ΣΚΑΪ & το σχόλιό της για τη Λένα Φλυτζάνη (βίντεο)
- Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Σε πήρα στο λαιμό μου» – To ανατριχιαστικό sms του υπνωτιστή στην γιατρό
- «Μπλε Ώρες»: Η Εύα γίνεται αφορμή για καβγάδες στην οικογένεια Αντωνιάδη – Απόψε, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ
- Χαιρετίζουμε την ανάκληση της απόφασης κατάργησης της ελληνόφωνης υπηρεσίας της Deutsche Welle (DW)
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Ζητά αποπομπή Φαραντούρη από το ΠΑΣΟΚ μετά το «χαριεντιζόσασταν με υπουργούς» που της είπε ζωντανά σε εκπομπή – Βίντεο
- Μεγάλη διάκριση για την ταινία μικρού μήκους συμπαραγωγής ΕΡΤ «Mammalia» – Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ του Τορόντο
- «Δύο μαύρα πουκάμισα»: Δυναμική πρεμιέρα με πρωτιά στην τηλεθέαση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook