Σωτήρης Καλυβάτσης: «Η σάτιρα δεν είναι μέσο για να προσβάλει, αλλά να διασκεδάσει» (βίντεο)
Είναι ένα μέσο για να αφυπνίσεις, πρόσθεσε ο ηθοποιός
Για τη σάτιρα απάντησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, εξηγώντας πως δεν πρόκειται για ένα μέσο προσβολής, αλλά για ένα μέσο αφύπνισης και διασκέδασης.
Σε συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στην εκπομπή Buongiorno ανέφερε πως το γεγονός αυτό δεν έχει αλλάξει από το παρελθόν. Παράλληλα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε για το μέλλον του και πώς σκέφτεται τον εαυτό του σε είκοσι χρόνια από τώρα.
Για τη σάτιρα απάντησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, εξηγώντας πως δεν πρόκειται για ένα μέσο προσβολής, αλλά για ένα μέσο αφύπνισης και διασκέδασης.
«Και παλαιότερα και τώρα, η σάτιρα δεν είναι ένα μέσο για να προσβάλλεις. Είναι ένα μέσο για να δείξεις, να αφυπνίσεις και να διασκεδάσεις».
«Αν παίξουμε επίσημα εκείνα που γυρνούσαμε και λέγαμε τότε στο ‘ΑΜΑΝ Τα καθάρματα’, θα μας κυνηγούσανε όλοι», είπε.
Πως φαντάζεται την καριέρα του σε 20 χρόνια;
«Δεν είμαι άνθρωπος της καριέρας. Σε 20 χρόνια, άμα είμαι ζωντανός… Άνθρωποι είμαστε, άλλωστε αυτό που επιβεβαιώνει τη ζωή μας είναι ο θάνατος. Αν δεν υπήρχε ο θάνατος φαντάζεστε τι τυραννία θα είχαμε; Σε 20 χρόνια το σίγουρο είναι ότι θα ήθελα να είμαι πιο κοντά στη φύση».
Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Υρώ Λούπη, λέγοντας πως ζουν μαζί και αλληλοστηρίζονται.
Ολες οι Ειδήσεις
- Meteo: Στην Αττική τα μεγαλύτερα ύψη βροχής – Χάρτες με ακραίες βροχοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους
- Σωτήρης Καλυβάτσης: «Η σάτιρα δεν είναι μέσο για να προσβάλει, αλλά να διασκεδάσει» (βίντεο)
- Κινέζα αθλήτρια χορεύει το «Αστερομάτα» της Κλαυδίας σε αγώνα καλλιτεχνικού πατινάζ – Βίντεο
- Η κρίση των Ιμίων μέσα από τον φακό του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ του Αλέξη Παπαχελά
- OPEN – «Chef στην κουζίνα σας»: Xοιρινό στιφάδο με πράσα και δαμάσκηνα ,βελουτέ φασολιών με βασιλομανίταρα και σούπερ σοκολατένιο κέικ με μους μπισκότου
- Όλες οι αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής είναι στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Η Ελένη Δήμου συναντά φίλους, συνεργάτες και… τα τραγούδια μιας σπουδαίας καριέρας! – Σάββατο 24.01.2026
- Το αγαπημένο δίδυμο του TikTok έρχεται να κάνει θραύση και στο «The Wall» – Το Σάββατο 24/1, στις 21.00 (Τρέϊλερ)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook