Οι πρωταθλητές Ελλάδας τα «έσπασαν» στη Λιόλου – Η υποδοχή με το «Νοικιάστηκε», ο λουλουδοπόλεμος και ο dj Βεζένκοφ – Βίντεο

Γλέντι μέχρι πρωίας με την Κατερίνα Λιόλιου για τους παίκτες του Ολυμπιακού .
Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συνέχισαν τους πανηγυρισμούς σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Κατερίνα Λιόλιου. Οι ερυθρόλευκοι γιόρτασαν με την ψυχή τους τη νέα επιτυχία της σεζόν.
Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τις φετινές τους επιτυχίες σε νυχτερινό κέντρο, με τα τρόπαια της Basket League και Euroleague που κατέκτησε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα, να κάνoυν την εμφάνισή τους σε περίοπτη θέση στη σκηνή.
Όλοι τους πήγαν κατευθείαν από το ΣΕΦ στο κέντρο διασκέδασης, όπου στήθηκε μεγάλο γλέντι υπό τους ήχους της Κατερίνας Λιόλιου.
Η στιγμή που ξεχώρισε ήταν όταν η Κατερίνα Λιόλιου ερμήνευσε το «Νοικιάστηκε», το τραγούδι που έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με τους φίλους των «ερυθρόλευκων» και τις επιτυχίες της ομάδας.
Ο Σάσα Βεζένκοφ έκλεψε την παράσταση, καθώς ήταν ιδιαίτερα απολαυστικός. Έδωσε το σύνθημα με το «Παίρνω θέση στην κερκίδα», στη συνέχεια πήρε τον ρόλο του DJ, ενώ χόρεψε με την ψυχή του με το νικητήριο τραγούδι της Eurovision, το «Bangaranga».
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε επίσης στο επίκεντρο του γλεντιού και μαζί με τους φίλους των «ερυθρολεύκων» τραγούδησε την «Θάλασσα του Πειραιά».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις