Δράμα: Με σιδερολοστό και 8 μαχαιριές ο αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγο του πριν αυτοκτονήσει – Του είχε ζητήσει να χωρίσουν – Ο δράστης δεν μπορούσε να το δεχτεί, ψάχνουν τον ψυχίατρο που τον έβλεπε(βίντεο)
Ημίγυμνη σε μια λίμνη αίματος πάνω στο κρεβάτι στο υπόγειο του σπιτιού , βρήκαν οι αστυνομικοί την 45χρονη συνάδελφο τους.
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία της 45χρονης αστυνομικού από τον 50χρονο σύζυγό της, επίσης αστυνομικό, η οποία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15/06) μέσα στο σπίτι τους στη Δράμα.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το ζευγάρι των αστυνομικών, γονείς δύο παιδιών, δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.
Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τρίτης (16/06), συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού ανέφεραν ότι δεν είχε υπάρξει καταγγελία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.
Ο 50χρονος αστυνομικός φαίνεται πως χτύπησε αρχικά, πισώπλατα με σιδερολοστό την 45χρονη, στο υπόγειο του σπιτιού τους, στη Δράμα. Αφού την ακινητοποίησε, την μαχαίρωσε τουλάχιστον 8 φορές σε διάφορα σημεία του σώματός της, όπως ώμο, πλάτη και πλευρά και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο σημείο. Ο 16χρονος γιος τους ήταν αυτός που κάλεσε την ΕΛΑΣ, αποκαλύπτοντας πως βρήκε την μητέρα του να ψυχορραγεί. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικά, διαπιστώνοντας τη στυγερή γυναικοκτονία.
Οι συνάδελφοί της αστυνομικοί την εντόπισαν ημίγυμνη στο κρεβάτι, σε υπόγειο χώρο, ενώ δίπλα της υπήρχε το μαχαίρι.
Το κίνητρο της δολοφονίας φαίνεται να ήταν η ζήλια και η άρνηση του δράστη να αποδεχθεί τον χωρισμό, τον οποίο είχε ζητήσει επανειλημμένα η σύζυγος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε ζητήσει δύο φορές απόσπαση από τη Δράμα και ο δράστης επισκεπτόταν ιδιωτικά ψυχίατρο γιατί φέρεται να είχε ψυχολογικά θέματα, καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον χωρισμό .
Οι αστυνομικοί ψάχνουν τον ιδιώτη – ψυχίατρο που επισκεπτόταν προκειμένου να ρίξουν φώς στα κίνητρα και στις συνθήκες της δολοφονίας.
Όπως είπε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου,, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA», «μας προκύπτει ότι είχε μπει σε μια διαδικασία να διαλυθεί ο γάμος του ζευγαριού και ο συνάδελφος δεν μπορούσε να αντέξει τον χωρισμό και ζήτησε βοήθεια».
Ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ ο αστυνομικός που σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε «δεν παραπέμφθηκε σε ψυχολόγο από την υπηρεσία του», η κυρία Δημογλίδου είπε ότι ερευνάται αν λάμβανε και κάποια φαρμακευτική αγωγή από τον ιδιώτη ψυχολόγο.
«Ποτέ δεν είχαν δώσει δικαίωμα, ήταν λειτουργικοί στην υπηρεσία, δεν είχαν αναφέρει ένταση στο σπίτι, δεν μας έχει αναφερθεί περιστατικό έντασης ή κακοποίησης» πρόσθεσε η κυρία Δημογλίδου.
Ο αστυνομικός μετά τη δολοφονία της γυναίκας μπήκε στο αυτοκίνητο του κι έφυγε. Εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του καθώς αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το υπηρεσιακό του όπλο.
Η ανατριχιαστική της γυναίκας ανάρτηση λίγες μέρες πριν τη δολοφονία
Τραγική ειρωνεία, μια ανάρτηση που είχε κάνει το θύμα και μητέρα δύο παιδιών στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δώδεκα ημέρες πριν τη δολοφονία της από τον ίδιο της τον σύζυγο όπου αναφερόταν στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και το Pride που «βάλλουν» την ελληνική οικογένεια, με αναφορά και στις γυναικτονίες στη χώρα μας.
«Η ελληνική οικογένεια βάλλεται απ’ τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και το Pride, αλλά όταν ένας άντρας σφάζει τη γυναίκα του μια ανάσα απ’ τα παιδιά του, η ελληνική οικογένεια ζει μονάχα μια μεμονωμένη τραγική στιγμή», ήταν η χαρακτηριστική ανάρτηση που αναδημοσίευσε η άτυχη γυναίκα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Βίλλυ Ραζή δίνει ραντεβού κάθε Πέμπτη στην «Οδό Λυσίου» – Για αυθεντικές λαϊκές βραδιές με τραγούδια που αγαπάμε!
- Μαρίνος Αγαπίου – «Αιώνια Παρουσία»: Ένα τραγούδι για όσους δεν έφυγαν ποτέ από την καρδιά μας
- ΕUROVISION 2027: Με 234 προτάσεις ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής συμμετοχών για την ανάδειξη του τραγουδιού και του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον 71ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2027 στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Η ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από το «Sing for Greece 2027» της ΕΡΤ, μια ανοιχτή διαδικασία επιλογής που δίνει τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες και δημιουργούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Το κοινό συμμετέχει ενεργά στην ανάδειξη του ελληνικού τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό. Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο Ημιτελικούς και έναν Μεγάλο Τελικό, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στις 9, 11 και 13 Φεβρουαρίου 2027, αντίστοιχα, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Έως και 20 τραγούδια θα διαγωνιστούν στους δύο Ημιτελικούς. Στον Μεγάλο Τελικό, θα προκριθούν 12, αποκλειστικά με την ψήφο του κοινού. Στον Μεγάλο Τελικό, το νικητήριο τραγούδι θα αναδειχθεί από τον συνδυασμό της ψήφου του κοινού και των δύο κριτικών επιτροπών, της ελληνικής και της διεθνούς, εξασφαλίζοντας στο νικητήριο act την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον κορυφαίο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό. Το «Sing for Greece» συνεχίζει να αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τους καλλιτέχνες και τους δημιουργούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η φετινή διοργάνωση σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για το «Sing for Greece», καθώς η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τις τρεις διαγωνιστικές βραδιές. Η επιλογή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης τηλεοπτικής παραγωγής και αναδεικνύει την πόλη σε σημείο αναφοράς για τους φίλους του διαγωνισμού. Σύμφωνα με τους όρους της φετινής διαδικασίας, δεν επιτρέπεται η χρήση τεχνητής νοημοσύνης (AI) για τη σύνθεση των υποψήφιων τραγουδιών, με στόχο τη διασφάλιση της αυθεντικότητας και της πρωτογενούς μουσικής δημιουργίας. Η διαδικασία θα συνεχιστεί με την αξιολόγηση των συμμετοχών και την επιλογή των τραγουδιών που θα προκριθούν στους δύο Ημιτελικούς του Sing for Greece 2027. Τα τραγούδια που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον Εθνικό Τελικό θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Η ΕΡΤ ευχαριστεί θερμά όλους τους καλλιτέχνες και τους δημιουργούς που συμμετείχαν στη διαδικασία υποβολής προτάσεων, συμβάλλοντας με τη δημιουργικότητα και τη δουλειά τους στην ανάδειξη της ελληνικής μουσικής παραγωγής, και τους εύχεται καλή επιτυχία. 234 οι συμμετοχές για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην 71η Eurovision
- Τράμπ μετά την εκλογική ήττα: Υπόσχεται συνεργασία με τους Δημοκρατικούς αλλά απειλεί και με βέτο – “Δεν ήμουν στο ψηφοδέλτιο γι αυτό χάσαμε”
- Νίκη των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ: Κέρδισαν τον έλεγχο σε Βουλή και Γερουσία, βαριά ήττα για τον Τραμπ
- Σε εξέλιξη το θρίλερ των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ: Στις κάλπες εκατομμύρια Αμερικανοί για τον έλεγχο του Κογκρέσου – Ξεκίνησε η καταμέτρηση
- Ρουβάς: To επικό βίντεο – απάντηση στην Καινούργιου που ρωτούσε «παιδιά ο Σάκης με ξέρει;»
- Κομισιόν: Νέος οδηγός επιβίωσης 72 ωρών προς τους Ευρωπαίους σε περίπτωση κρίσης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook