Μεγάλη ημέρα η σημερινή για την ελληνική αποστολή της Eurovision!

Στις 22:00 θα παρακολουθήσουμε τον Β’ Ημιτελικό, όπου 17 χώρες θα διεκδικήσουν τα 10 εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 4η θέση με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το τραγούδι «Last Dance»! Είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον διαγωνισμό, και η νεότερη τραγουδίστρια που θα λάβει μέρος φέτος!

Το τραγούδι θα ξεκινήσει δείχνοντας μόνο εκείνη και αργότερα με τη βοήθεια ειδικών εφέ και green screen η τραγουδίστρια θα φαίνεται σαν να αιωρείται!

Η σκηνοθετική ιδέα ανήκει στον Φωκά Ευαγγελινό, και όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν, η συγκεκριμένη τεχνολογία για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί στον διαγωνισμό σε ζωντανή μετάδοση. Πρωτότυπη χορογραφία, ειδικά εφέ, σπέσιαλ φωτισμοί, εναλλαγές ρούχων και το green screen θα αφήσουν τους Ευρωπαίους άναυδους! Τουλάχιστον αυτό ελπίζει η ελληνική αποστολή!

Ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της τραγουδίστριας, ενώ ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού και ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook