«Είναι κάποια πράγματα που έχουν συμβεί και με έχουν αγχώσει, και επαγγελματικά και κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις...» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε η κάμερα του Love it, λίγη ώρα αφότου τελείωσε την εκπομπή της στο OPEN την περασμένη Παρασκευή…

H παρουσιάστρια, εμφανώς συγκινημένη είπε:

“Συγκινήθηκα πολλές φορές και για τους συνεργάτες μου γιατί ήταν κάποια πράγματα που έγιναν στον αέρα, για την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο αλλά πάνω απ΄ όλα από την αγάπη που έχω πάρει από τους συνεργάτες μου γιατί για μένα αυτό είναι το συστατικό της επιτυχίας. Από άγχη και στεναχώριες έχω πάει να πάθω ζημιά…» είπε χαρακτηριστικά και μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της:

«Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ήταν κάτι που μου βγήκε, το έπαθα δεύτερη φορά και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο, να νοσηλευτώ για να γίνουν κάποιες απαραίτητες εξετάσεις. Δόξα το Θεό είμαι καλά, θα πάω διακοπές και θα ξεκουραστώ. Είναι κάποια πράγματα που έχουν συμβεί και με έχουν αγχώσει, και επαγγελματικά και κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, πιέζομαι μέσα μου και συνειδητοποίησα στο τέλος ότι δεν αξίζει γιατί είναι πολύ πιο σοβαρές οι καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω μας, δε πρέπει να τα παίρνουμε μέσα μας και να κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας..»

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, δίνοντας μια μάλλον …διπλωματική απάντηση!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook