Κούγιας: Η μητέρα μου είπε ότι η Γαρυφαλλιά πίστευε ότι την παρακολουθούσε ο δράστης [βίντεο]
Αποκαλύψεις για τη σχέση της 26χρονης Γαρυφαλλιάς με τον 30χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο της, φαίνεται πως έχει η μητέρα της άτυχης κοπέλας, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό της οικογένειας της 26χρονης.
«Η μητέρα της μου είπε ότι η 26χρονη πίστευε ότι την παρακολουθούσε ο δράστης»
«Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς επικοινώνησε μαζί μου για πρώτη φορά αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ χτες το απόγευμα, και μου είπε ότι θέλει να συναντηθούμε. Και της είπα ότι μπορώ το απόγευμα, και είπαμε να βρεθούμε σήμερα πριν ή μετά την κηδεία. Η ίδια μου είπε ότι η 26χρονη είχε την εντύπωση ότι την παρακολουθούσε ο δράστης. Αυτό το συμπέρασμα είχε βγάλει η μητέρα από την κόρη της, από συζήτηση που είχαν, στην οποία η 26χρονη αναρωτιόταν αν κάποιος μπορεί να ελέγχει τα μηνύματά της», είπε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας.
Σχετικά με το αν όντως η δολοφονία έγινε εν βρασμώ, ο ίδιος τόνισε ότι «Αν δεν έχεις διαβάσει το υλικό της δικογραφίας, την ιατροδικαστική έκθεση, το DNA, τα αποτυπώματα, δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση. Σεβόμενος το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου και στο πλαίσιο μιας δίκαιης δίκης, σέβομαι τους δικαστές και εισαγγελείς, και θα περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απολογίας του κατηγορούμενου».
Αναφερόμενος, τέλος, στον πατέρα της 26χρονης, με τον οποίο τους συνδέει και προσωπική φιλία λόγω κοινής καταγωγής, ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι «Τι να προλάβεις να μιλήσεις με ένα χαροκαμένο πατέρα, που του έχει συμβεί το αδιανόητο στη ζωή του; Ήταν μια αριστούχος μαθήτρια, φαρμακοποιός. Δεν έχω μιλήσει με τον πατέρα της κοπέλας, είναι παιδικός μου φίλος. Όταν βρει λίγο χρόνο και αυτός θα μιλήσουμε».
Ολες οι Ειδήσεις
- «Νόμιζε ότι ήταν ασφαλές να πετάει με πυροσβεστικά», λέει ο αδελφός του Δανού πιλότου που σκοτώθηκε στη φωτιά στη Δυτική Αττική
- Η Γωγώ Λιδάκη με… ντίσκο διάθεση!
- «Είμαι τζιχαντιστής και τη σκότωσα λόγω θρησκείας»: Τα παραπλανητικά μηνύματα του Αφγανού που δολοφόνησε την Βρετανίδα στην Κυψέλη
- Πύρινη λαίλαπα στη Δυτική Αττική: Εκκενώνεται η Ψάθα, καίγονται σπίτια – Ήχησε 112 για απομάκρυνση από Κανδήλι, Άνω Βλυχάδα, Άγιο Κωνσταντίνο και ΒΙ.ΠΕ. Μεγάρων
- Δυτική Αττική: Λεηλάτησαν τα αυτοκίνητα πυροσβεστών ενώ έδιναν μάχη με τις φωτιές – Αφαίρεσαν ακόμη και τροχούς – Φωτογραφίες
- Αμαλία Κωστοπούλου: Ρομαντική απόδραση στο Κάπρι με τον σύζυγο της – Φωτογραφίες
- Φωτιά σε Αττική και Βοιωτία: Κάηκαν πάνω από 110.000 στρέμματα
- Φωτιά στο Κανδήλι: Άλογα τρέχουν να ξεφύγουν από τις φλόγες – Συγκλονιστικό βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook