Στη εκπομπή Καλοκαίρι #not του OPEN μίλησε ο πατέρας της αδικοχαμένης Γαρυφαλιάς, που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της.

«Είμαστε στενοχωρημένοι, σκότωσε το κορίτσι μου κι αφού δεν υπάρχει ποινή εις θάνατον, να σαπίσει στη φυλακή και να “φάει” ισόβια χωρίς να βγει έξω, χωρίς άδειες, χωρίς τίποτα» ήταν τα λόγια του…

«Χθες απολογήθηκε, είχε προηγηθεί η νοσηλεία του επί ένα 12ωρο στο κέντρο υγείας Νάξου, όπου διεκομίσθη μετά από επεισόδιο πτώσης επιπέδου συνείδησης. Εξήλθε ικανός να επικοινωνήσει εν μέρει με τον ανακριτή, με συνταγογραφημένη ιατρική αγωγή, τα ίδια ψυχοφάρμακα που του είχαν συνταγογραφήσει και δεν τα έπαιρνε. Μετά την απολογία του οδηγήθηκε πίσω στο αστυνομικό τμήμα Νάξου, διανυκτέρευσε εκεί, και στον Κορυδαλλό πιθανότατα θα οδηγηθεί σήμερα», είπε ο κ. Βλάχος, δικηγόρος του 30χρνου.,.

«Αυτό που έχει πει σε εμένα είναι αυτό που έχει πει και στους αστυνομικούς. Έχει ομολογήσει ότι είναι υπαίτιος για το θάνατο της 26χρονης κάτω από συνθήκες που και ο ίδιος έχει θολά στο μυαλό του», συνέχισε ο ίδιος.

Τη χτύπησε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στο νερό

Η ιατροδικαστική έκθεση αποκαλύπτει ότι η 26χρονη, πριν βρεθεί στη θάλασσα και πνιγεί, είχε δεχτεί επίθεση…. Φαίνεται πως την είχε χτυπήσει άγρια στο πρόσωπο, την έσυρε στα βράχια και την έριξε ζωντανή στο νερό.

Οι κακώσεις που έχει το θύμα στο κεφάλι προήλθαν από τις γροθιές του 30χρονου. Τα γδαρσίματα στο κορμί της ήταν από την πτώση και το σύρσιμο στο βραχώδες έδαφος.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί… Τη σήκωσε και την πέταξε ζωντανή στο νερό. Και ο θάνατός της επήλθε από πνιγμό, αφού την ώρα που έπεσε στη θάλασσα ήταν ζωντανή, αλλά ο δράστης την άφησε αβοήθητη.

Πραγματικά αδιανόητο…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook