Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη αλλά δεν κατάφερε να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν τους Περιστεριώτες, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ.

Έτσι, το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Οι πρωταθλητές πίεσαν ασφυκτικά τον Ατρόμητο στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν μια «ανάσα» από το γκολ με Τικίνιο, Ελ Αραμπί, Εμβιλά, Ανδρούτσο, Ονιεκούρου και Κούντε.

Το γκολ που έψαχναν οι ερυθρόλευκοι δεν μπήκε και ο Ατρόμητος έφυγε από το Καραϊσκάκη έχοντας πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σπάθας – «Δεν δόθηκε πέναλτι στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Βαλμπουενά στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε την παράβαση.
Ο αμυντικός του Ατρόμητου ανέτρεψε με το χέρι τον Γάλλο μέσο του Ολυμπιακού, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ηλίας Σπάθας σχολίασε στη ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE τη συγκεκριμένη φάση, αναφέροντας πως υπάρχει ανατροπή του Βαλμπουενά και έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

«Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι ο αμυνόμενος παίκτης του Ατρομήτου πιάνει από τον ώμο τον παίκτη του Ολυμπιακού και τον ανατρέπει. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι είναι εντός περιοχής. Το τράβηγμα είναι ευδιάκριτο από την κάμερα.

Θα έπρεπε να δώσει πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Ατρομήτου. Διαιτητής είναι ο Γκορτσίλας και στο VAR ο Φωτιάς. Εδώ σίγουρα υπάρχει συνεργασία του VAR με τον διαιτητή. Συμφωνεί ο VAR με τον διαιτητή για να μην τον οδηγήσει να δει τη φάση στο βίντεο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Σπάθας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook