Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να εξαπατά τους νέους με χυδαίες επιχειρήσεις εξαγοράς ψήφων [βίντεο]
Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, σε συνέχεια των εξαγγελιών στη ΔΕΘ για τους νέους
“Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να εξαπατά τους νέους με χυδαίες επιχειρήσεις εξαγοράς ψήφων – Του έχουν γυρίσει την πλάτη οριστικά”
“Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να εξαπατά τους νέους με χυδαίες επιχειρήσεις εξαγοράς ψήφων, επειδή του έχουν γυρίσει την πλάτη οριστικά”, διαμηνύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του, σε συνέχεια των εξαγγελιών της κυβέρνηση στη ΔΕΘ, υπογραμμίζοντας: “Το πρόγραμμα των 1.200 ευρώ που εξήγγειλε στη ΔΕΘ για νέους εργαζόμενους αποκαλύπτεται ότι είναι τελικά 100 ευρώ το μήνα για έξι μήνες”.
“Οι νέοι δεν θέλουν φιλοδωρήματα αλλά προοπτική. Θέλουν καλές δουλειές με μισθούς αξιοπρέπειας και όχι ανεργία και γελοίες αυξήσεις 50 λεπτών τη μέρα. Θέλουν δημόσια δωρεάν παιδεία και όχι έξωσή τους από τα πανεπιστήμια για χάρη των κολεγίων. Θέλουν ζωή με αξιοπρέπεια και όχι διαρκή στοχοποίησή τους για την αποτυχία του κ. Μητσοτάκη να κάνει τα αυτονόητα για την πανδημία”, επισημαίνει ο ίδιος.
Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:
“Η πρωτοφανής κοροϊδία του κ. Μητσοτάκη σε βάρος των νέων συνεχίζεται και αποκαλύπτεται κάθε μέρα.
Το πρόγραμμα των 1.200 ευρώ που εξήγγειλε στη ΔΕΘ για νέους εργαζόμενους αποκαλύπτεται ότι είναι τελικά 100 ευρώ το μήνα για έξι μήνες.
Οι νέοι δεν θέλουν φιλοδωρήματα αλλά προοπτική.
Θέλουν καλές δουλειές με μισθούς αξιοπρέπειας και όχι ανεργία και γελοίες αυξήσεις 50 λεπτών τη μέρα.
Θέλουν δημόσια δωρεάν παιδεία και όχι έξωσή τους από τα πανεπιστήμια για χάρη των κολεγίων.
Θέλουν ζωή με αξιοπρέπεια και όχι διαρκή στοχοποίησή τους για την αποτυχία του κ. Μητσοτάκη να κάνει τα αυτονόητα για την πανδημία.
Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να εξαπατά τους νέους με χυδαίες επιχειρήσεις εξαγοράς ψήφων, επειδή του έχουν γυρίσει την πλάτη οριστικά”.
Ολες οι Ειδήσεις
- Και οι κρίσιμες ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές είναι στον ΣΚΑΪ
- Εκλογές στο Ισραήλ – Exit polls : Νετανιάχου και Άιζενκοτ σε αδιέξοδο καθώς και τα δύο μπλοκ δεν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν πλειοψηφία
- Pizza Fan: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Αντάρας – Σε κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» ο υπαρχηγός Δημήτρης Ηλιόπουλος
- «THE BALLBOYS»: Η νέα post game εκπομπή του ΣΠΟΡ FM TV
- Οι Αθλητικές Ακαδημίες Allwyn στο 8ο KIDOT Festival: Μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία για παιδιά και γονείς
- Οι«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σαρδηνία, αυτή την Κυριακή στις 17:30, στο OPEN
- Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή για ψευδή καταμήνυση, η γυναίκα που είχε καταγγείλει για βιασμό τον Πέτρο Φιλιππίδη – Οι δηλώσεις του ηθοποιού (βίντεο)
- Λαϊκό Λαχείο: Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου η ειδική κλήρωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου – Στη μισή τιμή οι διαθέσιμοι λαχνοί και έπαθλο 150.000 ευρώ στον μεγάλο νικητή
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook