Λαμπερή η πρεμιέρα του Just the Two of Us

Η κάμερα του Mega και της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε στη λαμπερή πρεμιέρα του Just the Two of Us, όπου ο Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε όπερα για την έναρξη!

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε ότι περιμένει αγοράκι, ενώ εκρηκτική ήταν και η εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για τα αυστηρά σχόλια που του γίνονται και είπε ότι το προϊόν είναι ψυχαγωγικό.

Η Κέλλυ Κελεκίδου, από την πλευρά της, είπε ότι με τον Νίκο έχουν δέσει πολύ.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε ότι δεν έχει σχέση αυτή την περίοδο, αλλά δέχτηκε λουλούδια από πρώην της.

Το ανατρεπτικό δίδυμο Σάσα Σταμάτη – Θέμη Αδαμαντίδη ξεχώρισε, ενώ η Σάσα δέχτηκε και λουλούδια στη σκηνή από «πολύ καλό της φίλο», όπως η ίδια αποκάλυψε.

Εντυπωσιακή ήταν και η Μάρα Μεϊμαρίδη, ενώ η Σούπερ Κική χάρισε γέλιο με τις αποκαλύψεις της!

Η Ελένη Δήμου μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ ο Μαρίνος Κόνσολος αποκάλυψε ότι έχει κάνει καντάδα!

Η δική μας Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης κέρδισαν τις εντυπώσεις, ενώ η Δήμητρα Κατσαφάδου ευχαρίστησε την Ελένη Δήμου για τη βοήθεια που της έδωσε, αλλά έφυγε εκτάκτως, καθώς της έσπασαν το αμάξι.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη αποκάλυψε ότι δε βλέπει το φετινό Big Brother, ενώ στη βραδιά ξεχώρισε και το συγκινητικό ντουέτο του Βασίλη Καρρά με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη.

Κατερίνα Στικούδη: «Η ομάδα είναι φανταστική, περνάω υπέροχα!»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε και η μέλλουσα μανούλα Κατερίνα Στικούδη, που έλαμψε χτες στη σκηνή και στο green room!

«Η ομάδα είναι φανταστική. Είμαι 15-17 χρόνια στη δουλειά, αλλά όταν δουλεύω με ανθρώπους που κάνουν με τόσο μεράκι τη δουλειά τους περνάω υπέροχα. Το ευχαριστήθηκα εχθές πολύ. Η Ελένη Βουλγαράκη ήταν ένα κουφέτο, πανέμορφη. Δεν είναι εύκολο το live. Είχαμε το πάρτι της έναρξης, όλοι ήταν ξεχωριστοί, για εμένα ήταν σαν να ήμουν με φίλους», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει το παιδί της Ιάσωνα, καθώς έτσι τη φώναζε η μητέρα της όταν ήταν μικρή!

«Δε μοιράζομαι τα προσωπικά μου στα social media. Όταν νιώθω καλά, και όταν θέλω να μοιραστώ κάτι το κάνω. Έχω να πω πραγματάκια για όλη αυτή την εμπειρία και πώς τη βιώνω. Δεν μου αρέσουν τα στερεότυπα ότι επειδή είμαι έγκυος πρέπει να κάτσω σπίτι», ανέφερε η πάντα εντυπωσιακή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια.

Ακόμα, μίλησε για το νέο της άλμπουμ που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες, ενώ έστειλε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο Κοκλώνη!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook