Η Δανάη και ο Τίμος περνάνε καλά στο «Πάμε Δανάη!» και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της ελληνικής showbiz!

Η Δανάη και ο Τίμος περνάνε καλά στο «Πάμε Δανάη!» και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Ο Τίμος μοιράστηκε μία συνομιλία που είχε στο σούπερμάρκετ για την… υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, με την Δανάη να βαφτίζει το «παιδί» τους… Burger!

Ο Κωστής Μαραβέγιας νιώθει τυχερός που ασχολείται με την μουσική. Πιστεύει πως ένα τάλεντ σόου δεν μπορεί να φτιάξει μία καριέρα και πιστεύει πως θα γίνει πατέρας σύντομα. Κάτσε να κάνουμε πρώτα την εκπομπή και στα επόμενα σχέδια είναι ένα παιδί», δήλωσε και πρόσθεσε: «Βλέπω τους πατεράδες που έρχονται με τα παιδιά στις συναυλίες, με κούνιες έρχονται».

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε για το ψυχοσωματικό νόσημα που τον ταλαιπωρεί, την ψωρίαση. «Η δεύτερη καραντίνα μου προκάλεσε κατάθλιψη«, δήλωσε.

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε για το γάμο του με την Ναταλία Γερμανού, δηλώνοντας πως η παρουσιάστρια αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στον γάμο. Η Ναταλία Γερμανού με τη σειρά της είπε πως την ημέρα εκείνη έπαθε κρίση πανικού και ντράπηκε την κουμπάρα της, την Άννα Βίσση.

Ξέσπασε ο Γιώργος Σαμπάνης, λέγοντας πως ο καθένας γράφει ότι θέλει και αυτό τον νευριάζει. «Ας με πάρουν τουλάχιστον ένα τηλέφωνο αν δουν αν ισχύει ότι έχω σχέση», είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook