«Η Φώφη Γεννηματά έδωσε το καλό παράδειγμα της επιλογής της ζωής κι όχι της παραίτησης», τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, που αναφέρθηκε στην αξιοπρέπεια, την εντιμότητα και τη γενναιότητά της.

«Το παράδειγμα που έδινε, αυτό το στοιχείο κρατά συγκινημένους όλους τους Έλληνες, όλες τις πτέρυγες της Βουλής, κρατά τις σημαίες μεσίστιες, κρατά τη χώρα σε πάνδημο πένθος», σημείωσε.

«Γεννήθηκε μέσα στην πολιτική και μέσα στον πρόλογο της μεταπολίτευσης, που κυριαρχούσε η πολιτική», υπενθύμισε, προσθέτοντας ότι τα εφόδια υπήρχαν, ώσπου η στροφή της μοίρας τα περιθωριοποίησε. Η Φώφη Γεννηματά κατάλαβε ότι ό,τι επιτύγχανε θα το έκανε παρά τη σκληρή στροφή της μοίρας.

«Είχε παράλληλα πάντα στο νου της την έγνοια για την παράταξή της. Ήταν έτοιμη να συνεχίζει να προσφέρει στη χώρα. Η πολιτική ήταν ένα από τα κυρίαρχα κομμάτια της ζωής της. Επωμίστηκε άξια πολλούς ρόλους. Είχε ευγενικό πείσμα που την έκανε καλή σύζυγο, άξια μητέρα, σπουδαία πολιτικό. Το μεγαλυτερο χειροκρότημα ειναι αυτο που δεν θα ακουσει η ιδια, ειναι το σημερινό», δήλωσε ο ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

Το σχετικό βίντεο από το MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook